# #

14 Ιουλ 2018

Να ξέρει η κυρία (!) Μπακογιάννη ...



Η κυρία Μπακογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα ζήτησε από την κυβέρνηση να εκδώσει στην Τουρκία τους 9 Τούρκους "τρομοκράτες, που είναι οι αντίστοιχοι Κουφοντίνες στην Τουρκία"όπως δήλωσε, και που συνελήφθησαν στην Αθήνα, τον Νοέμβρη του 2017 από την αντιτρομοκρατική.

Δύο λόγια στην κ.Μπακογιάννη:


Δεν είναι Τούρκοι, είναι Τούρκοι και Κούρδοι

Δεν είναι τρομοκράτες, είναι Τούρκοι και Κούρδοι αγωνιστές, που έχουν υποστεί και αυτοί, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι στην Τουρκία, διώξεις, φυλακίσεις και βασανιστήρια στις φυλακές του φίλου της, του ισλαμοφασίστα Ερντογάν.

Γιατί ζητάνε δημοκρατία και κοινωνική απελευθέρωση, αφού ο ισλαμοφασίστας φίλος της έχει θέσει εκτός νόμου όλα τα μη αρεστά σε αυτόν πολιτικά κόμματα και έχει απολύσει εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης.. 

Γιατί οι Κούρδοι ζητάνε τη γλώσσα τους, που απαγορεύεται να μιλούν και τα ονόματά τους, που απαγορεύεται να χρησιμοποιούν, μια γη για να έχουν πατρίδα..

Να ξέρει η κυρία Μπακογιάννη, ότι οι 9 αυτοί αγωνιστές είναι, οι περισσότεροι, αναγνωρισμένοι πολιτικοί πρόσφυγες στην Ελλάδα, στην Γαλλία, στην Ολλανδία...

Η κυρία Μπακογιάννη, υπέρμαχος των θεσμών και του ελληνικού δικαστικού συστήματος, δεν ξέρει άραγε, ότι τα ελληνικά δικαστήρια έχουν αποφανθεί ΑΡΝΗΤΙΚΑ, επί των επανειλημμένων αιτημάτων έκδοσης του ισλαμοφασίστα φίλου της, για τους 9 αυτούς ανθρώπους;

Τα ελληνικά δικαστήρια ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΔΟΥΝ!!!

Τι ζητά δηλαδή; να γραφτούν στα παλιά της τα παπούτσια οι αποφάσεις των δικαστηρίων και η ελληνική κυβέρνηση να στείλει στα βασανιστήρια και στο θάνατο 9 ανθρώπους; ή μήπως θα πρότεινε την απαγωγή τους, να τους στείλουμε δηλαδή πακέτο-πεσκέσι στον ισλαμοφασίστα φίλο της, έναντι των 2 ελλήνων στρατιωτικών, δίκην συμψηφισμού;;;

Η κυρία Μπακογιάννη από που αντλεί τις πληροφορίες της για "9 Τούρκους τρομοκράτες, που θα προέβαιναν σε επίθεση κατά του προέδρου Ερντογάν στην Ελλάδα";;;


Μόνον αν βρίσκεται σε ευθεία σύνδεση και επαφή με την αντιτρομοκρατική (εντελώς πιθανόν) και από τα γνωστά “δημοσιογραφικά” παπαγαλάκια!

Γιατί, να την πληροφορήσουμε, ότι από την ογκώδη δικογραφία, δεν προκύπτει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο! Ούτε η αντιτρομοκρατική συμπεριέλαβετέτοια στοιχεία, ούτε από την ανάκριση προέκυψε κάτι τέτοιο!

Η κυρία Μπακογιάννη ανταποδίδει την πρόσκληση και την “τιμή” που της έκανε ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν να την συμπεριλάβει στη λίστα αυτών, που θα παρίσταντο στην ορκωμοσία του.

Να ξέρει όμως, ότι οι άνθρωποι δεν είναι πιόνια στη σκακιέρα των πολιτικών βλέψεων των δικών της και των κατιόντων της..

Να ξέρει επίσης, ότι υπάρχουν άνθρωποι αγωνιστές, με τους δικούς τους κώδικες αξιών και ηθικής, που καμία σχέση, δεν έχουν με τους δικούς της.


Να ξέρει επίσης, ότι οι αγωνιστές έχουν φίλους, συντρόφους, όχι βέβαια επιπέδου SIEMENS και Χριστοφοράκου, αλλά αποφασισμένους να σταθούν αλληλέγγυοι/ες σε αυτούς, που βάζουν την κοινωνική απελευθέρωση, πάνω και από τη ζωή τους. 

Ismail, Anil, Sadi, Hazal, Ali Ekram, Mehmet, Hassan, Burak, Halil, να κοιμάστε ήσυχοι εκεί στο Ναύπλιο, στο Δομοκό, στον Κορυδαλλό, στα Γιάννενα, στη Λάρισα, στη Θήβα, στα Γρεβενά!
Γιατί η Αλληλεγγύη είναι το Όπλο των Λαών.


Της Αλέκας Ζoρμπαλά

1 σχόλιο:

  1. ...να μην ξεχναμε ο τακτικος στρατος που κατεσφαξε τους Ελληνες της Μικρας Ασιας αποτελουνταν απο κουρδικα τομαρια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.