# #

24 Σεπ 2017

Απλόχερη χορηγία του Γ. Παπανδρέου στο ψευδοκράτος του Αττίλα…

Σε άλλη μια από τις πολλές χορηγίες που προσφέρει απλόχερα ο Γ.Παπανδρέου στους κολλητούς του Τούρκους, φιλοξένησε τον ηγέτη του παράνομου ψευδοκράτους, δίνοντας του μάλιστα βήμα να αναπτύξει τις ανθελληνικές απόψεις του στα..
Ηνωμένες Έθνη!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mignatiou.com [σχετική ανταπόκριση πιο κάτω] ο Παπανδρέου προσκάλεσε, ως πρόεδρος της ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς, τον ηγέτη του παράνομου ψευδοκράτους σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, προσφέροντας βήμα στον κατοχικό ηγέτη να αναπτύξει τη θεωρία του για το Κυπριακό και να επιρρίψει ευθύνες στην ελληνοκυπριακή πλευρά για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων.
Και όλα αυτά μπροστά σε ηγέτες, στα πλαίσια των Ηνωμένων Εθνών!
Είναι γνωστό άλλωστε ότι αυτό το πουλημένο τομάρι, αφού… άλωσε την Ελλάδα, έχει εσχάτως κάνει «άνοιγμα» και εκτός συνόρων, αναπτύσσοντας ισχυρούς δεσμούς σε πολλά επίπεδα με τους Τούρκους.

Ως τι κάλεσε τον Ακιντζί ο κ. Παπανδρέου; Ως παράνομο πρόεδρο της παράνομης “ΤΔΒΚ” ή ως κατοχικό ηγέτη;

Ο Γεώργιος Παπανδρέου ως πρόεδρος της ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς υποδέχθηκε τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.
Βήμα προβολής στο πλαίσιο μάλιστα των Ηνωμένων Εθνών και στις παράλληλες εκδηλώσεις που είναι σε εξέλιξή με την Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού, προσέφερε στον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζι ο πρόεδρος της ανύπαρκτης πλέον Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο …εξοχότατος κ. Γεώργιος Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου που προτιμά φυσικά την Νέα Υόρκη από την Αθηνα και τις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη και στην Κεντροαριστερά, ως πρόεδρος της ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς οργάνωσε εκδήλωση για τα παγκόσμια προβλήματα και φρόντισε με προσωπική πρόσκληση να βρεθεί στο πάνελ και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζι.
Την πρόσκληση και την συμμετοχή του στην εκδήλωση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Ακιντζι με tweet  από τον λογαριασμό της παράνομης «Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατιας Βορείας Κυπρου» κάνοντας ειδική αναφορά στην  προσωπική πρόσκληση από τον κ. Γεώργιο Παπανδρέου.
Σύμφωνα μάλιστα με τουρκοκυπριακές πηγές ο κ. Ακιντζι μίλησε για το Κυπριακό και τα …παγκόσμια προβλήματα. 
Είναι τραγικό ότι ένας Έλληνας πρώην πρωθυπουργός και πρώην υπουργός Εξωτερικών το παίζει …Ελβετός προσφέροντας βήμα προβολής στον κατοχικό ηγέτη ο οποίος επιχειρεί με παρεμβάσεις της Τουρκίας να εμφανισθεί και να γίνει αποδεκτός στην Νέα Υόρκη την περίοδο της Γενικής Συνέλευσης που συγκεντρώνονται όλοι οι ηγέτες του κόσμου, ως «πρόεδρος» της παράνομης «ΤΔΒΚ».
Σύμφωνα με τουρκικές ιστοσελίδες, στο πάνελ του δόθηκε η ευκαιρία, μπροστά σε ξένους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και άλλες προσωπικότητες να αραδιάσει την δική του επιχειρηματολογία για το Κυπριακό και να μείνουν έτσι αναπάντητες οι απόπειρες για να φορτωθεί η Αθήνα και η Λευκωσία την ευθύνη για το αδιέξοδο στο Κραν Μοντάνα.
Μ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. βοηθειστε με να καταλαβω δεν ειναι αυτος που χορευε με τον τζεμ και υπερμαχος του σχεδιου αναν και που ξεθεμελιωσε οτι απεμεινε απο τον Ελληνισμο το 2010;μηπως να ζητησει ψηφο στις επομενες εκλογες στα αδανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.