4 Ιουν 2017

«Έφυγε» απροσδόκητα ο Γιάννης Χαλατσογιάννης


Η Λαϊκή Συσπείρωση Δίου - Ολύμπου εκφράζει τη βαθιά και ειλικρινή θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του συναγωνιστή Γιάννη Χαλατσογιάννη που «έφυγε» αναπάντεχα και πρόωρα για το «τελευταίο του ταξίδι» πηγαίνοντας στη δουλειά.

Η ...
κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 στη γενέτειρά του τον Παντελεήμονα Πιερίας.

Ο Γιάννης Χαλατσογιάννης γεννήθηκε το 1957 στον Παντελεήμονα. Από νεαρή ηλικία συμμετείχε ενεργά στα κοινά του τόπου. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Παντελεήμονα καθώς διατέλεσε και πρόεδρος του. Ήταν υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και συνέβαλλε στην ανάδειξη των προβλημάτων του χωριού. Υπήρξε ανυποχώρητος και αταλάντευτος αγωνιστής, στρατευμένος για το δίκιο της υπόθεσης της εργατικής τάξης, για την καλυτέρευση της ζωής του λαού για έναν κόσμο ειρηνικό χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ήταν σεμνός, ανιδιοτελής, με ήθος και συνέπεια, όπως αρμόζει στους λαϊκούς αγωνιστές, στους κομμουνιστές, και πάντα πρόθυμος να προσφέρει στο κόμμα, το ΚΚΕ.
Η αγωνιστική του αξιοπρέπεια και προσφορά, η αναγνώριση της δράσης του, η αγάπη και η εκτίμηση όλων μας, ας είναι μικρή παρηγοριά για τη σύντροφο του, Αθηνά, το γιο του Γιώργο, τη μητέρα του Φωτεινή και όλους τους οικείους του.

Η ΚΟΒ Παντελεήμονα του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά της τονίζοντας ότι «τον διέκρινε η συνέπεια, η ανιδιοτέλεια, η υπευθυνότητα, το αγωνιστικό ήθος. Είχε τη σεμνότητα εκείνη των τίμιων αγωνιστών που αφήνουν τα έργα τους, τις πράξεις τους να μιλήσουν γι’ αυτούς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.