# #

5 Ιουν 2017

Γιάννης Χαλατσογιάννης...




Η Λαϊκή Συσπείρωση Δίου-Ολύμπου εκφράζει τη βαθιά και ειλικρινή θλίψη για  τον απροσδόκητο θάνατο του συναγωνιστή  μας Γιάννη Χαλατσογιάννη που  «έφυγε» αναπάντεχα και πρόωρα για το «τελευταίο του ταξίδι» πηγαίνοντας στη δουλειά.

Ο Γιάννης Χαλατσογιάννης γεννήθηκε το 1957 στον Παντελεήμονα Πιερίας. 
Από νεαρή ηλικία ...
συμμετείχε ενεργά στα κοινά του τόπου. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Παντελεήμονα καθώς διατέλεσε και πρόεδρος του.  Ήταν υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και συνέβαλλε στην ανάδειξη των προβλημάτων του χωριού. Κύριο μέλημα του οι σύγχρονες ανάγκες του λαού του τόπου μας και η πάλη του να τις κατακτήσει.

Υπήρξε ανυποχώρητος και αταλάντευτος αγωνιστής, στρατευμένος για το δίκιο της υπόθεσης της εργατικής τάξης, για την καλυτέρευση της ζωής του λαού για ένα κόσμο ειρηνικό  χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ήταν σεμνός, ανιδιοτελής, με ήθος και συνέπεια, όπως πρέπει στους λαϊκούς αγωνιστές, στους κομμουνιστές, και πάντα πρόθυμος να προσφέρει στο κόμμα, το ΚΚΕ.
Η αγωνιστική του αξιοπρέπεια και προσφορά, η αναγνώριση της δράσης του, η αγάπη και η εκτίμηση όλων μας, ας είναι μικρή παρηγοριά για τη σύντροφο του, Αθηνά, τον  γιο του Γιώργο, τη μητέρα του Φωτεινή και όλους τους οικείους του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.