# #

2 Απρ 2017

Μικρά κόμματα....ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι δεν είσθε αβανταδόροι του συστήματος


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - 
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Τελευταία παρατηρείται μία έξαρση δημιουργίας νέων κομμάτων τα οποία ευαγγελίζονται αντιμνημόνια, αντιστάσεις, ανατάσεις ,δραχμή εντός ΕΕ, δραχμή εκτός ΕΕ, ευρώ και ξερό ψωμί,κλπ,κλπ,κλπ.

Αν γίνει μια αναδρομή μαζί μ' ένα φρεσκάρισμα της μνήμης θ' ανασύρουμε (μαζί με τα δημιουργούμενα τώρα) ίσως κανά δυο δεκάδες κόμματα που μάχονται τα μνημόνια. εκτός από τα πάμπολλα κινήματα ίδιου σκοπού.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα κόμματα ή κομματίδια των:
Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου, Καζάκη, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κατσανέβα, Αλαβάνου, Μακρή, Mαριά και τόσα άλλα που θέλουν να λέγονται αντημνημονιακά.

Οι προθέσεις όλων αυτών (κομμάτων και κινημάτων) τίθενται υπό αμφισβήτηση από το λαό και γι αυτό δεν τα ακολουθεί (έχοντας ένα ικανό μερίδιο δίκιου) αφού όλα πρεσβεύουν αντιμνημονιακές πολιτικές αλλά το ...
καθένα για τον εαυτό του.

Δεν βλέπουμε καμμία κίνηση ενωποίησης με ένα σκοπό, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 'Ολο κινήσεις κάνουν αλλά τα χαλάνε στην αρχηγία, στους τίτλους, και σε σωρό άλλες ανόητες μαλακίες που τους παρέχουν την ηλίθια αιτιολογία της αυτονομίας.

 Αυτή βέβαια η πολυδιάστατη ερμηνεία τους αποτελεί αιτιολογικό διάσπασης που γεννάει χιλιάδες ερωτηματικά για το ρόλο τους και για το εάν είναι εγκάθετοι για την πολυδιάσπαση, ώστε να παίρνουν το καθένα μερικές χιλιαδούλες ψήφους και να βασιλεύουν τα μνημόνια.

ΑΡΑΓΕ Είναι τόσο δύσκολο να παραμερίσουν τις αρχηγίες, τις επωνυμίες κομμάτων, τις αντιθέσεις τους κλπ και να θέσουν ένα κοινό σκοπό; Το στόχο της απελευθέρωσης της χώρας από τα μνημόνια, τους Ούνους, Γότθους, Βησιγότθους που μάθανε ότι πηδιόμαστε και ορμήσανε.

Μάθανε ότι τρωγόμαστε για τις αρχηγίες, για τα κομματίδια, για την προσωπική μας προβολή και αρχίσανε το πλιάτσικο.

ΓΙΑΤΙ Εσείς που κόπτεσθε για την κατάντεια της πατρίδας δε γίνεσθε μια γροθιά,ένα κίνημα, ένας σκοπός, μ' ένα στόχο; Πάρτε το λαό με το μέρος σας αφού σίγουρα θα εκτιμήσει τον αγώνα σας που θα συγκρουσθεί με την διαφθορά, την απάτη, την ψευτιά την απατεωνιά, την προδοσία, τη λεηλασία, τον αργό και σταθερό θάνατο του Ελληνισμού.

Ελευθερώστε τη χώρα, κλείστε φυλακή τους προδότες και μετά ξαναγίνετε χίλια κομμάτια με χίλιους αρχηγούς, αφού αυτό επιθυμείτε. Ο λαός περιφέρεται από κόμμα σε καμματίδιο, αναζητάει λύση, ψάχνει μπροστάρη, δοκιμάζει λύσεις, απελπίζεται, παραδίδεται,οργίζεται μαζί σας, καταθλίβεται και παραδίδει τα όπλα. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ 'Οτι δεν είσθε αβανταδόροι του συστήματος ακούσια ή εκούσια. Ότι νοιάζεσθε για τη χώρα και όχι για τα οφίτσια.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΉΔΗΜΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΑΣ. 


 ΚΙΑΝΟΣ

4 σχόλια:

  1. ΚΙΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ. ΜΙΚΡΟ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕΓΑΛΟ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΛΗΤΕΙΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ.... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..... ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΟΘΡΟΣΤΑΣΙΟ! (ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ Κ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ) ..... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ... ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ! .... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ;;;........ ΘΕΛΟΥΜΕ;;;;;......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ....
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ....

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει λογος ακριβως που τωρα απλωνουν τον τραχανα ξερουν αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.