4 Φεβ 2017

Ντροπή σε όλους σας στα δελτία και τις εκπομπές σας

 Αποτέλεσμα εικόνας για Η χαμένη σοβαρότητα του κ. Σρόϊτερ!

Η χαμένη σοβαρότητα του κ. Σρόϊτερ!
Μετά από τα πολλά τηλεοπτικά διαφημιστικά τρέιλερ του ALPHA αποφάσισα να δω την εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Σρόιτερ με τον γνωστό κατά φαντασία πολυεκατομμυριούχο και μελλοντικό "σωτήρα" όλων μας το κ. Σώρρα. Πραγματικά έμεινα άφωνος από το επίπεδο τόσο σε λεκτικό αλλά και από άποψη ουσίας. 
Ορμώμενος όμως από περιέργεια για το πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν ανέχτηκα αυτή την τηλεοπτική παρωδία μέχρι τέλους συνειδητοποιώντας μετά πόσο χαμηλά έπεσε στην υπόληψη μου ο κ. Σρόιντερ τον οποίο δεν κρύβω ότι μέχρι τώρα εκτιμούσα ιδιαιτέρως. 
Αλήθεια κ. Σρόιντερ ...από τι στιγμή που αυτή η αισχρή εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη γιατί την μεταδώσετε; 

Μήπως από δω και στο εξής πρέπει να σας κατατάξουμε στην ομάδα των μεγαλοδημοσιογράφων που εδώ και καιρό δεν ασκεί το λειτούργημα της προς χάριν του πλουραρισμού και της ενημέρωσης αλλά προς όφελος των έξωθεν εξουσιαστών μας και των εγχώριων υποτακτικών τους;
Ντροπή σε όλους σας που από τα δελτία και τις εκπομπές σας προβάλλεται  συχνά πυκνά γεγονότα και πρόσωπα γραφικών, ηλίθιων αλλά και πιθανών αβανταδόρων του συστήματος. 
Αβανταδόρων και φαιδρών προσώπων τα οποία προωθείται εσκεμμένα τα τελευταία χρόνια προκειμένου να κάνετε το κοινό να πάψει να ξεχωρίζει την αλήθεια από το ψέμα, το καλό από το κακό, το ηθικό από το ανήθικο! 
Φυσικά με όλα αυτά που μας δείχνετε και μας λέτε κάνετε τους πραγματικούς Ντενεκέδες που μας κυβερνάνε εδώ και χρόνια να μοιάζουν Ικανοί, Σοβαροί και κυρίως οι πιο ... Κατάλληλοι!

 Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.