# #

3 Φεβ 2017

"Η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποχωρήσει" έλεγε ο "μαζί τα φάγαμε"αλλά κρυφά παρακαλούσε να φυσήξει ο αέρας να πάρει τη σημαία.




"O Αλλάχ να φυλάξει, αν γίνει ένα δυστύχημα ανεπιθύμητο, αποκατάσταση δεν υπάρχει" είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ.

Λοιπόν δεν μας φυλάει, γιατί ήδη πάθαμε πολλά δυστυχήματα. 

Από που να αρχίσω; 
Δυστύχημα είναι που κυβερνάνε τα κράτη τσόγλανοι. 
Πολιτικοί ανίκανοι, διεφθαρμένοι, αδίστακτοι. Απατεώνες που πουλάνε την ίδια τους τη μάνα,
αρκεί να πιάσει καλή τιμή. Που ξεπούλησαν συνειδήσεις, ψηφοφόρους, χώρες ολόκληρες.

Δυστύχημα είναι το γεγονός ότι αφήνουμε τα παραπάνω καθάρματα να μας απομυζούν, που δεν σηκωνόμαστε να τους στείλουμε στα τσακίδια ρημάζοντας τους πρώτα στο ξύλο, ώστε οι επόμενοι να έχουν στο νου τι έπαθαν οι προηγούμενοι.

Μεγάλη δυστυχία είναι να παρασυρόμαστε από εθνικιστικές βλακείες, να ονειρευόμαστε Έλληνες, Τούρκοι κλπ, "κατακτήσεις" κι "αυτοκρατορίες", όταν την ίδια στιγμή όλα σχεδόν τα κράτη είμαστε υποτελείς των Μεγάλων Δυνάμεων. Άραγε η δουλεία στους Αμερικάνους δεν πιάνεται, μόνο με τους γείτονες υπάρχουν προβλήματα;

Τι άλλο εκτός από δυστυχία είναι να μην έχεις να φας, να μην έχεις ούτε βρακί να φορέσεις, αλλά να πληρώνεις μίζες εκατομμυρίων σε εξοπλισμούς; Οι πολιτικοί "αγαπούν" την Πατρίδα τους, όποια κι αν είναι αυτή, με το αζημίωτο.

Τι έχω εναντίον του Τούρκου, του Αλβανού, οποιοδήποτε ξένου εργαζόμενου; Απολύτως τίποτα! Ούτε αυτός έχει προηγούμενα με μένα. Κι όμως κάποια καθίκια του κερατά προκειμένου να κρύψουν τη δική τους αποτυχία, προκειμένου να κερδίσουν αυτοί, μας βάζουν και σκοτωνόμαστε. Δεν είναι αυτό το χειρότερο δυστύχημα; "Μαλακία", πείτε το όπως θέλετε.

Τι δεν καταλάβετε ρε πολιτικοί; Τούρκοι, Έλληνες και λοιπά παλιοτόμαρα; 
Λεφτά για όπλα ΔΕΝ υπάρχουν. Εδώ δεν έχουμε για βασικές ανάγκες. Άμα γουστάρετε, πάτε μόνοι σας να αλληλοσκοτωθείτε σε μια αλάνα κι εμάς αφήστε μας ήσυχους.

Ειδικά για τον Κομμένο του προτείνω το εξής: Κυκλοφορούν τόσα παιχνίδια. Μπορεί να παίξει με στρατιωτάκια, με αεροπλανάκια, όχι μόνο με το τρενάκι, για να αφήσει το υπουργείο. Δεν παίζουν με αληθινά όπλα, μακριά! Θα κάνεις ζημιά. Είναι κι από την από κει πλευρά άχρηστοι βλάκες, δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό. Παίξτε παιχνίδια στο PC, έχουν πλάκα. Θέλετε πόλεμο; Κάντε τον στο κομπιούτερ. Ο χαμένος κερνάει πίτσα. Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Κι εσείς απασχολείστε κι εμείς γλυτώνουμε από τις κουταμάρες και τα λάθη σας.

Θα πάει η Μέρκελ στην Τουρκία. Ξέρετε γιατί; 
Για να παζαρέψει τι Ελληνικό θα πουλήσει. Διότι, αφού μας ξεπούλησαν στους Γερμανούς, με αυτούς θα μιλήσει ο πελάτης. 

Τι θα πάρει ο Σουλτάνος, να ξεχάσει την πίκρα του από την παταγώδη ως τώρα αποτυχία στη Συρία. Που τα πανάκριβα γερμανικά κι αμερικάνικα άρματα διαλύονται από φτηνά αντιαρματικά, ενώ οι απώλειες του Τουρκικού στρατού αυξάνονται κι ας έχουν συντριπτική υπεροχή σε βαριά όπλα και αεροπορική κυριαρχία. Στο μεταξύ ο Συριακός στρατός πλησιάζει την πόλη... Πόσα δυστυχήματα ακόμα θέλετε κύριε Τσαβούσογλου;

ΥΓ: "Η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποχωρήσει" έλεγε ο "μαζί τα φάγαμε" Πάγκαλος το 1996, αλλά κρυφά παρακαλούσε να φυσήξει ο αέρας να πάρει τη σημαία. 
Βρε αι σιχτίρ, κάθε φόρα που Τούρκοι κι Έλληνες τα κάνουν εκτατά στο εσωτερικό, έχουμε τα ίδια... 


mitsos175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.