# #

6 Δεκ 2016

Όσο το σύστημα μπορεί να σας τα παίρνει και να σας πηδάει στον καναπέ, δεν πρόκειται να γίνει κανένας πόλεμος

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξυπνήστε Έλληνες και Τούρκοι ραγιάδες.
'Eίναι γνωστή στη διεθνή κοινότητα από το 1996 η στάση της χώρας μας αναφορικά με την κυριαρχία πάνω στις βραχονησίδες Καρντάκ' ανέφερε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών και το ερώτημα είναι γιατί σε αυτή τη χρονική στιγμή ανοίγει τόσα πολλά μέτωπα ο Ερντογάν;
Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Τουρκίας', δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους εθνικιστικούς τόνους που έχει υιοθετήσει εσχάτως ο Ταγίπ Ερντογάν και για τις δηλώσεις αναφορικά με 'τα σύνορα της καρδιάς μου', περιορίστηκε να παραπέμψει στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών...
'Η Ε.Ε. υπογραμμίζει ότι η Τουρκία ..οφείλει να δεσμευτεί απερίφραστα για τις σχέσεις καλής γειτονίας και την καλεί να αποφύγει κάθε είδους πηγή τριβών, απειλής ή ενέργειας που στρέφεται εναντίον κράτους-μέλους, πλήττει τις σχέσεις καλής γειτονίας και την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών', δήλωσε στην ιστοσελίδα EurActiv η εκπρόσωπος της Κομισιόν, προσθέτοντας ότι 'η Ε.Ε. τονίζει την ανάγκη να γίνει σεβαστή η κυριαρχία των κρατών-μελών επί των χωρικών υδάτων τους και του εναέριου χώρου τους'.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι οι δηλώσεις εταίρων, συμμάχων και …συνεταίρων και είναι μάταιος κόπος να ξοδεύουμε φαιά ουσία προκειμένου να ερμηνευτεί η επιθετικότητα του Ερντογάν, καθώς το παιχνίδι είναι απλό και παίζεται χρόνια τώρα, με επιτυχία, σε βάρος των λαών. 

Αν ξεκαθαρίσουμε ότι στημένο πιονάκι είναι ο Ερντογάν και κάνει ακριβώς αυτό που του λένε τότε και μόνο τότε θα δούμε τους πραγματικούς λόγους που οι Ερντογάν ανά τον πλανήτη προκαλούν εντάσεις και χρεώνουν τους λαούς τους.
Η ένταση στο Αιγαίο σημαίνει πολλά λεφτά για τις βιομηχανίες όπλων των ΗΠΑ και τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι θα πρέπει οι λαοί να τροφοδοτήσουν το κεφάλαιο. 
Τα πρώτα αποτελέσματα εξαιτίας της έντασης που προκαλεί ο Ερντογάν είναι ορατά. 

Μετά την Τουρκία που παρήγγειλε τα F-35 ακολουθεί η Ελλάδα με παραγγελία αντίστοιχων αεροσκαφών με αποτέλεσμα βλάκες Έλληνες και Τούρκοι φορολογούμενοι τροφοδοτούν τις φονικές βιομηχανίες όπλων των "συμμάχων" μας. 

Βασική αρχή είναι ότι κρίση και μπίζνες πάνε μαζί για τον λόγο αυτό ξαπλώστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και μη σας νοιάζει τίποτε. Όσο το σύστημα μπορεί να σας τα παίρνει και να σας πηδάει στον καναπέ δεν πρόκειται να γίνει κανένας πόλεμος, δεν πρόκειται να ανοίξει κανένα ρουθούνι. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.