17 Δεκ 2016

Το ανέκδοτο του Γλέζου....

Το ανέκδοτο του Γλέζου στους αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα ανέκδοτο ο Μανώλης Γλέζος κατάφερε να σπάσει τον πάγο κατά τη διάρκεια της διάλεξής του σε σπουδαστές αστυνομικούς και πυροσβέστες με θέμα: «Η προσφορά του ελληνικού λαού και των συμμετεχόντων στα Σώματα Ασφαλείας στον αγώνα εναντίον του ναζισμού»....
Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του είπε στους σπουδαστές ένα ανέκδοτο σχετικά με το «Τι είναι παράδεισος και τι κόλαση».  

«Παράδεισος είναι η χώρα εκείνη που... υπάρχουν Άγγλοι αστυνομικοί, Γάλλοι μάγειρες, Γερμανοί μηχανικοί, Σουηδοί οργανωτές και Έλληνες εραστές» και συνέχισε ...

«Ποια είναι η κόλαση; Είναι η χώρα εκείνη που υπάρχουν Άγγλοι μάγειρες, Γάλλοι μηχανικοί, Γερμανοί αστυνομικοί, Σουηδοί εραστές και Έλληνες οργανωτές».  

Οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας ξέσπασαν σε γέλια με τον Μανώλη Γλέζο να τονίζει ότι «στο θέμα της οργάνωσης τα κάνουμε πάντα θάλασσα», ενώ απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, είπε: «έτσι υπουργέ;».     

Δείτε το στιγμιότυπο στο 12:18-13:13.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.