# #

13 Νοε 2016

Οι ηγετίσκοι των κομμάτων ψάχνουν πιστούς....προβατάκια...για να γεμίζουν τις σαπιοκοιλιές τους


 "Είναι απολύτως αδύνατο να αντιμετωπίσεις με τη λογική, με επιχειρήματα λογικά, την πίστη... την όποια πίστη, όχι μόνο την θρησκευτική, την οποιαδήποτε!"

Βασίλης Ραφαηλίδης



Πιστούς θα βρείτε σε όλα τα κόμματα... κάθε απόχρωσης εντός και εκτός κοινοβουλίου. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τους πιστούς της δεξιάς. Το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τους πιστούς της αριστεράς. 
Ναι, με τους πιστούς της αριστεράς που δεν διαφέρουν σε τίποτα στον κομματικό εγκιβωτισμό σε σχέση με τους πιστούς της δεξιάς.
Για τα κόμματα το θέμα όμως δεν είναι ποιόν θα πείσεις με τον διάλογο να ακολουθήσει τον κομμουνισμό ή τον καπιταλισμό. Το θέμα είναι πώς θα αυξηθούν οι πιστοί στο κόμμα τους!
 Εκεί έχουν φτάσει οι ηγετίσκοι των κομμάτων. 
Ψάχνουν πιστούς
Διότι ο πιστός ενώ πιστεύει ότι θα θυσιαστεί για την ιδέα που πρεσβεύει το κόμμα,
στην ουσία θυσιάζεται για την κολεγιά των ηγετίσκων. 
Διότι ο πιστός μπορεί να βλέπει την παραμικρή λεπτομέρεια στο λάθος των αντιπάλων, αλλά δεν έχει την δυνατότητα να δει το πιο ευμεγέθες δικό του λάθος
Ο πιστός καταγγέλλει την ανηθικότητα των αντιπάλων του αλλά δεν παραλείπει να είναι εξίσου ανήθικος για να βολέψει τη δική του πίστη. 
Κάπως έτσι προκύπτουν τα κόμματα θρησκείες, με το αλάθητο.
Οι άνθρωποι που πιστεύουν για παράδειγμα στο μαρξισμό, αλλά έχουν μέσα τους ανησυχίες και βρίσκονται σε μια συνεχή αναζήτηση της βέλτιστης λύσης για τα προβλήματα, δεν χωρούν μέσα στα κόμματα. 
Παρεκκλίνουν από τη γραμμή των κομμάτων οπότε τους προσάπτουν διάφορους χαρακτηρισμούς και τους αποπέμπουν από το κόμμα. 
Δεν είναι ώρα άλλωστε, να δημιουργηθεί αμφιβολία στο ποίμνιο... ο κοινοβουλευτισμός είναι μια καλή μπίζνα, και δεν είναι ώρα να τεθεί εν αμφιβόλω η είσοδος ή η παραμονή στο κοινοβούλιο. 
Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει ή διαβάσει σε αργκό τους νάνους του μαρξισμού να μιλούν για οπορτούνια;
Είναι απολύτως αδύνατο λοιπόν αυτό το ποίμνιο να το αντιμετωπίσεις με τη λογική...


Νομικά Ανάλατα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.