30 Νοε 2016

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Θα έπρεπε να είχε γίνει χθες κ. Δήμαρχε

Φωτογραφία του χρήστη Συνδυασμός Ευθύνης - Γιώργος ΦαρμάκηςΥποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου Ολύμπου.
ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 
ΣΚΟΤΙΝΑΣ - Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ.

Ώριμο πλέον αίτημα της περιοχής!!
Μετά τη διαφαινόμενη θετική εξέλιξη όσον αφορά τον κόμβο Σκοτίνας και τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε η δική μας παρέμβαση, θεωρούμε πως ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες προκειμένου να επανέλθει ένα εύλογο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της παραπάνω περιοχής του Δήμου μας. 

Αφορά τον Παντελεήμωνα και την Σκοτίνα με την..
δημιουργία και λειτουργία προαστιακού σταθμού στον παραλιακό δρόμο της παραπάνω περιοχής. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα για ανάληψη εκ νέου πρωτοβουλίας από όλους τους συναρμόδιους φορείς!! 

Δήμος, περιφερειακή ενότητα Πιερίας, βουλευτές και τοπικές κοινωνίες πρέπει να πιέσουμε πολλαπλώς τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να υλοποιηθεί ένα έργο όχι ιδιαίτερα υψηλού κόστους. ( Κάτι λιγότερο απο 200.000 ευρω σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη της ΕΡΓΟΣΕ). 

Ηδη από το 2012 υπάρχει όλη η αλληλογραφία στο δήμο για το θέμα, οι ενέργειες αλλά και οι επαφές που είχαμε κάνει στην Αθήνα με τους τότε αρμόδιους υπουργούς στην κατεύθυνση υλοποίησης της μελέτης και λειτουργίας του σταθμού. Δυστυχώς για μια σειρά λόγους είχαν μείνει μόνο οι υπόσχεσεις!! 

Σήμερα θεωρούμε πως είναι πλέον κατάλληλες οι συνθήκες για να σκύψουν όλοι πάνω από το ζήτημα του προαστιακού σταθμού Παντελεήμωνα-Σκοτίνας και για το σκοπό αυτό θα ζητήσουμε από τον πρόεδρο του ΔΣ του δήμου μας να εισάγει το θέμα ως άμεσης προτεραιότητας στο επόμενο τακτικό συμβούλιο. Καλώντας ταυτόχρονα και όλους τους ενδιαφερόμενους να πάρουν θέση αλλά και να βοηθήσουν από κοινού στην υλοποίηση ενός έργου που θα προσδώσει πολλά οφέλη στους κατοίκους αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας αλλά και του δήμου μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.