# #

14 Αυγ 2016

Τσίπρα,φόρα λευκό κοστούμι, να πάει ασορτί με το γιαούρτι.

Μητσοτάκης.....  

"Τα αιγοπρόβατα έχουν δική τους πρωτοβουλία"!!! 





Αφού είδε ο γιος του Δράκουλα τις οργισμένες αντιδράσεις του κόσμου, έβγαλε την ουρά του απέξω.

Έτσι η αφίσα με τη χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, την οποία έφτιαξε και ανήρτησε στο facebook η ΤΟ της ΝΔ Πετρούπολης, συνδέοντας μάλιστα την επιτυχία της πρωταθλήτριας με το σλόγκαν του Κυριάκου Μητσοτάκη για την "Ελλάδα της αριστείας, κατέβηκε άρον - άρον , "καθώς δεν συνάδει με το πνεύμα της δικής του δήλωσης για την ολυμπιονίκη" όπως είπε ο γαλάζιος τσοπάνης.

Παρόλα αυτά, η ανάρτηση είχε παραμείνει στη σελίδα της τοπικής στο facebook μέχρι σήμερα το απόγευμα. Για αυτό και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης έγραψε προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα:

"Αισθητικά & πολιτικά η ανάρτηση της ΔΗΜΤΟ Πετρούπολης ήταν λάθος. Οι Ολυμπιονίκες μας δεν ανήκουν σε κόμματα. Ανήκουν στην Ελλάδα".

Μπράβο, αργήσατε αλλά το καταλάβατε. 
Σιγά μην το κατάλαβαν. Κατανόησαν όμως πολύ καλά την οργή του κόσμου που δεν ανέχεται τέτοια καπελώματα. Δεν είναι πρώτη φορά που κυβέρνηση και κόμμα προσπαθεί να καρπωθεί επιτυχίες και κόπους, που όχι μόνο δεν τις ανήκουν αλλά και που έκαναν ότι μπορούσαν για να μη γίνουν. Διότι, όταν δίνεις λεφτά στους δανειστές, δεν περισσεύουν ούτε για Υγεία ούτε για Παιδεία, πολύ περισσότερο για Αθλητισμό.

Μαθημένη η ΝΔ στην καπηλεία. 
Θυμάμαι τι γιούχα είχε φάει ο Μητσοτάκης όταν είχε προσπαθήσει ο κάποιος νεοδημοκράτης υπουργός να συνδέσει τις επιτυχίες του Δήμα και της Πατουλίδου το 1992 στην φίεστα βράβευσης με την κυβέρνηση Δρακουμέλ. Μόλις ανέφερε το όνομα του τότε πρωθυπουργού (και "καταλληλότερου" βεβαίως) έγινε χαμός από τα γιουχαΐσματα. Οι γαλάζιοι το φύσαγαν και δεν κρύωνε, ενώ μου έφτιαξε η διάθεση για όλο τον επόμενο μήνα.

Τσίπρα, ήσουν μικρός τότε, στο λέω όμως για να προσπαθήσεις κι εσύ κάτι παρόμοιο. Φόρα λευκό κοστούμι, να πάει ασορτί με το γιαούρτι. 

Έλα! Μια φιέστα είναι, έχουμε ανάγκη το γέλιο. 
Δύσκολοι καιροί για γιορτές σήμερα; Ειδικά αν είσαι δοσίλογος, δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις...

Πίσω για γαλάζια γίδια. 
Θέλει τώρα να μας πει ο (υ)ιός Μητσοτάκη ότι τα αιγοπρόβατα έχουν δική τους πρωτοβουλία!!! 

Ότι δεν ήταν απόπειρα γλειψίματος του αρχηγού και προσπάθεια ψαρέματος ψήφων; Διέγραψε τους τότε Κούλη. Αν όπως λέτε, έκαναν κάτι αντίθετο με το κόμμα, διώξε τους. Εγώ ξέρω, ότι κανένας πρόεδρος Τοπικής δεν κάνει κάτι τέτοιο, δεν βγάζει αφίσα, ανακοίνωση κλπ, αν δεν έχει ενημερώσει τουλάχιστο βουλευτή, αφού όλες οι Τοπικές της ΝΔ (όσες έμειναν ακόμα ανοικτές) είναι φέουδα των βουλευτών. Αυτή σε ποιο βουλευτή ανήκει; Αν είναι του Σαμαρά, πάσο, αν είναι όμως από τους δικούς σου...

Φυσικά ο κόσμος ξέρει, ότι ο άχρηστος θα καρπωθεί τους κόπους των άλλων, των ικανών. Είναι το σύστημα τέτοιο. Ο πλούσιος πότε δούλεψε πραγματικά; Εκμεταλλεύεται την εργασία των άλλων. Είναι πράγματι εξοργιστικό, αλλά δεν το κάνουν μόνο οι πολιτικοί και μόνο με τους αθλητές. Δυστυχώς.

"Η Ελλάδα της αχρηστίας" είναι το πραγματικό σλόγκαν της ΝΔ. 
Όπου τα βαφτιστήρια θέλουν να κάνουν ντου στο Δημόσιο αλαλάζοντας "Νεοφιλελευθερισμός ελ Άκμπαρ"! 

Όπου οι κουμπάροι θα κάνουν χρυσές δουλειές και θα φάνε με χρυσά κουτάλια φτιαγμένα από τα δόντια, που θα πάρουν από τους συνταξιούχους. 

Όπου το νόμιμο δεν είναι ποτέ ηθικό. Η ηθική είναι άγνωστη λέξη για τη ΝΔ.

Φήμες ότι ο Τσίπρας θα στείλει μπουκέτο λουλούδια, γλυκά και θερμά συγχαρητήρια στο πρόεδρο της γαλάζιας τοπικής ερευνώνται... 


mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.