# #

7 Αυγ 2016

ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, κυβερνάνε παρεούλα....άλλη μία απόδειξη με τις κωλοτούμπες να έχουν γίνει καθημερινότητα στη βουλή...

Δείτε το βίντεο με την κωλοτούμπα των Άδωνι- Βορίδη για την ανέγερση τζαμιού….

1 σχόλιο:

  1. Το σημαντικότερο για το οποιο δεν μιλάει κανείς είναι ότι δεν ειναι απλό τζαμί, αλλά τέμενος. Δηλαδή μουσουλμανική αντίστοιχη μητρόπολη με αυξημένες αρμοδιότητες.Και επειδή η Ελλάδα λογω ειδικού καθεστωτος Θράκης είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που εφαρμόζει τον νόμο της Σαρία ας φανταστει κάποιος λοιπόν τι βιαιη πολιτικοοικονομικη επιρροή θα έχει η κατασκευή ενός ΤΕΜΕΝΟΥΣ στην Αθήνα. Επίσημη επιβολή μουσουλμανικων νόμων με την σφραγιδα του κράτους εις βάρος των άλλων αποψεων ή θρησκειών όπως οριζει η Σαρία.
    Παραλληλα συντονιζουν και οικονομικα βήματα.
    http://www.pronews.gr/portal/20160808/economy/elliniki-oikonomia/3/proto-peiratiko-fund-einai-idi-stin-ellada-agorazei-mazika

    Και ο Φιλης ξερει πολυ καλα τι κάνει αφου το προωθεί οργανωμένα μαζί με ειδικές προνομιακες προσαρμογές στην εκπαίδευση ευνοϊκές για το ισλαμ.
    http://www.cnn.gr/news/ellada/story/37992/o-nikos-filis-se-deipno-me-ti-siitiki-koinotita-tis-athinas-gia-to-ramazani
    https://www.alfavita.gr/arthron/apokleistiko-ti-dilose-o-filis-gia-ta-thriskeytika-sta-sholeia-tin-ekklisia-tin-proseyhi-kai
    ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!
    Συντονιστής Γενικός γραμματέας ο μουσουλμάνοεκπαιδευμένος ( πρωην σύμβουλος του Πάγκαλου, Γ.Καλαντζης) που περιέργως διατηρείται διορισμένος απο τέσσερεις διαφορετικές Κυβερνήσεις στην ιδια θέση προφανως για να ολοκληρώσει το έργο του.
    Αμα εχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.