# #

12 Αυγ 2016

ΒΟΜΒΑ... 600 δισ. ευρώ - «αδήλωτα» στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία


Απίστευτο και όμως αληθινό. 
Μετά από έλεγχο που έγινε στις φορολογικές δηλώσεις όσων έχουν εισοδήματα πάνω από 100.000 ευρώ την τελευταία δεκαετία και σε αντιπαραβολή με τις καταθέσεις τους στις ελληνικές τράπεζες,
προέκυψε μια διαφορά της τάξεως των 600 δισεκατομμυρίων ευρώ! Αξίζει να αναφερθεί, πως το ποσό αυτό είναι  αρκετό για να αποπληρωθεί το χρέος της χώρας και μάλιστα δύο φορές, καθώς σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς (Μάρτιος 2016) ήταν στα 321 δισ. ευρώ.
Οι υπεύθυνοι του ελέγχου διασταύρωσης δεν πίστευαν στα μάτια τους και ενημέρωσαν αμέσως τους αρμόδιους υπουργούς και φυσικά τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.  
Ήδη έχει ξεκινήσει η εξατομίκευση και πολύ γρήγορα οι κάτοχοι των εν λόγω λογαριασμών θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, όπως συμβαίνει άλλωστε και στην περίπτωση του Γιάννη Αλαφούζου, του οποίου οι λογαριασμοί δεσμεύτηκαν μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.  
Τα λεφτά είναι εδώ…
altsantiri.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΡΙΧΕΣ
    Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΕ ΠΡΩΘΙΠΟΥΡΓΗ.
    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΒΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΛΗΤΟΝ ΠΟΥ ΧΡΟΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

    ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.