# #

18 Απρ 2016

«Βαγγέλη σέξι, σκίσε τον Αλέξη»...ΤΕΛΟΣ



Μόνο γέλια και έμπνευση για θεατρική κωμωδία μπορεί να αποτελέσουν τα όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε και τα οποία προηγήθηκαν μέχρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρήσει σε απόφαση διάλυσης της κομματικής του νεολαίας.

Δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε αναδρομή στους τραμπούκους και δολοφόνους που ξεπήδησαν μέσα από την ΟΝΝΕΔ στα 42 χρόνια της ύπαρξης  της.  Ούτε έχει κανένα νόημα να σχολιάσουμε τα όσα τραγελαφικά έγιναν το Σαββατοκύριακο κατά το οποίο επρόκειτο να στηθούν κάλπες για να εκλέξουν οι νεολαίοι της Ν.Δ αντιπροσώπους για το συνέδριο του κόμματός τους. 

Αλλωστε το βιντεάκι και ο δημοσιογραφικός σχολιασμός που το συνοδεύει αρκεί κάποιος να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη για την κωμική παράσταση που είχε σαν αποτέλεσμα κάτω από τον γενικό χλευασμό να... βάλει λουκέτο η ΟΝΝΕΔ.

Το μόνο που πιθανόν να αξίζει αναφοράς είναι το ποιόν του Ανδρέα Παπαμιμίκο που όπως ακούμε στο βίντεο πρωταγωνιστή σ’ αυτή την εξέλιξη.


Τίτλοι τέλους για μια παράταξη λοιπόν που για δεκαετίες ήταν «άξιος» πρεσβευτής της δεξιάς αντίληψης …


... που συνδύασε τα  άκρως πολιτικά  συνθήματα τύπου που «Βαγγέλη σέξι, σκίσε τον Αλέξη» με την αισθητική κουλτούρα του συντηρητικού χώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.