# #

22 Νοε 2015

Ο Παπαδημούλης ξεκαθαρίζει ότι ο πραγματικός στόχος του Τσίπρα και της ομάδας του ήταν ευθύς εξ αρχής η υλοποίηση του σχεδίου των δανειστών.

Ζούμε σε έναν "καπιταλιστικό" κόσμο, που για να υπάρχει πρέπει να προβλέπονται και να σχεδιάζονται τα πάντα. 
Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας έχει το μυαλό, την θέληση και την προσωπικότητα να υλοποιήσει τα οράματα ενός λαού. Επιλέχθηκε νωρίς από το σύστημα και μεθοδικά οδηγήθηκε στην ηγεσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ αλώνοντας την αριστερά στο σύνολό της, όταν ήρθε η ώρα έπαιξε το παιχνίδι όπως έπρεπε. 
Κανείς άλλος χώρος η συνασπισμός, παρά μόνο η αριστερά, μπορούσε να περάσει και να κάνει αυτά που βλέπετε. 
Ο Τσίπρας πλαισιώθηκε από τους Δραγασάκη-Σταθάκη-Τσακαλώτο για να υλοποιήσει απρόκοπα το σχέδιο που κανείς άλλος δεν θα έφερνε σε πέρας. Θυμηθείτε ότι ο Δραγασάκης ήταν αυτός που είχε την ευθύνη και εποπτεία της διαπραγμάτευσης του ΣΥΡΙΖΑ ως υπουργός, αλλά η αποτυχία της χρεώθηκε στον ...Βαρουφάκη ο δε Δραγασάκης έμεινε αλώβητος. 
Τον είχαν στο ράφι, τον Τσίπρα, έτοιμο για κάθε χρήση. Έπρεπε να φορέσει την μάσκα της αριστεράς, για να πλαισιωθεί από άτομα αναλόγων πολιτικών πεποιθήσεων, των οποίων την εμπιστοσύνη όφειλε να κερδίσει και το πέτυχε. 
Τον πίστεψε ο Μίκυς, ο Γλέζος, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης και μεγάλο μέρος του λαού.
Προσέξτε τον Τσίπρα, δεν κάνει λάθος γιατί του ανέλυσαν το σχέδιο και ξέρει πώς θα κινηθεί. Πάντα ο Τσίπρας λέει νωρίτερα αυτό που πραγματικά θα κάνει, ώστε να μην κατηγορηθεί και χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. 
Ξέρει ότι μόνος με τον Καμμένο δεν μπορεί να φέρει σε πέρας όλο το πρόγραμμα των μνημονίων και ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσει και ίσως να εξαντλήσει τις εφεδρείες του.
Παρατηρήστε τι έγινε στη βουλή. Το νομοσχέδιο πέρασε με 153 ψήφους. Θα μπορούσε, μέσω των "μεγάλων αφεντικών", να εξαναγκάσει τα άλλα κόμματα να το ψηφίσουν, όμως δεν το έκανε γιατί, αφ' ενός μεν η ΝΔ είχε μπροστά της εκλογές για ανάδειξη νέας ηγεσίας και δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα στον Μεϊμαράκη, αφ' εταίρου ήθελε να εκδηλωθούν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματός του για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. 
Τώρα θα συνεχίσει με το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και τον Λεβέντη και αν παραστεί ανάγκη και με την ΝΔ.
«Από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός είπε ότι εμείς είμαστε έτοιμοι και για τη διεύρυνση, είτε στο σύνολο της ασκούμενης πολιτικής, είτε και σε επί μέρους μεγάλα θέματα της υπάρχουσας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας » είπε ο Παπαδημούλης στο Πρακτορείο 104,9 FM. 
Σε ερώτηση αν ανησυχεί για το γεγονός ότι περιορίστηκε στους 153 βουλευτές η κυβερνητική πλειοψηφία ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι "είναι κάτι που προβληματίζει την κυβέρνηση, αλλά θα καταφέρει να το αντιμετωπίσει!!!", προφανώς με τις εφεδρείες. (βλέπε συγκυβέρνηση)

 http://neinnewsgr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.