14 Οκτ 2015

Η Τουρκία εισέβαλε στην Συρία................!!!!!!!!!!!!!


Συναγερμός έχει σημάνει σε Τουρκία και Ρωσία καθώς Τούρκοι στρατιώτες μαζί με άρματα μάχης και μπουλντόζες πέρασαν τα σύνορα με τη Συρία ενώ ρωσικά μαχητικά απογειώθηκαν και κατευθύνονται στο σημείο.
Ταυτόχρονα, στη Συρία έφτασε ο Αρχηγός των ιρανικών παραστρατιωτικών μονάδων Quds, Στρατηγός Qassem Suleimani, με 60.000 Ιρανούς στρατιώτες για να ξεκινήσει η δεύτερη φάση της επιχείρησης εναντίον των..
ισλαμιστών ενώ σε φωτογραφίες που θα δείτε, η Ρωσία στέλνει από το Novorossiysk εκατοντάδες άρματα μάχης T-72 και μερικά Τ-90 με σύστημα αυτοπρoστασίας Shtora και ΤΟΜΑ BMP.
Οι Ιρανοί στρατιώτες θα επιχειρήσουν σε Χάμα-Ιντλίμπ-Λαττάκεια ενώ στην επόμενη φάση της επιχείρησης θα προωθηθούν για να σφραγίσουν τα σύνορα με την Τουρκία όπου εκεί θα συναντήσουν τους Κούρδους. Και αυτός είναι ο μεγάλος φόβος της Άγκυρας.
Aυτό που θέλει να αποτρέψει η Άγκυρα και να προκαλέσει παρέμβαση του ΝΑΤΟ με την σημερινή εισβολή της (σας το περιεγράψαμε εδώ) είναι να ενωθούν Ιρανοί με Κούρδοι και να έχουν την αεροπορική κάλυψη και τη "no-fly-zone" της Ρωσίας...
Έτσι θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της επιχείρησης της συμμαχίας "4+1" στη Συρία όπως την έχουν ονομάσει δηλαδή Συρίας-Ιράν-Ιράκ-Ρωσίας και Χεζμπολάχ. Το πρώτο στάδιο ήταν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί από ρωσικά μαχητικά και ελικόπτερα.
Ιρανοί τονίζουν σε τοπικές πηγές "θα δείτε μια πρωτόγνωρη δύναμη με νέες τακτικές μεταξύ αεροπορίας, πυροβολικού, και ειδικών δυνάμεων".
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η Ρωσία θα κλείσει και το πολιτικό αεροδρόμιο της Λαττάκεια για να το χρησιμοποιήσει στις αεροπορικές επιδρομές . 
Στόχος της είναι να αυξηθούν οι εξόδοι μαχητικών από 60 σε...200 ενώ τα ρωσικά μαχητικά σήμερα σφυροκόπησαν Salmiya (στη Λαττάκεια), al Ahmar (προάστιο στη Χάμα και την κοιλάδα EL GAB!
Χτες, άλλωστε, έφτασαν και τα πρώτα Mil-Mi 28 στη Λαττάκεια.
Νεκρός έπεσε ακόμη ένας ακόμη διοικητής της al Nusra στη Χάμα, ο Abu Laith al- Homsi ενώ ο συριακός Στρατός κατέλαβε το ύψωμα Tall Ahmar στην Quneitra.
O Στρατηγός Qassem Soleimani στην Συρία. Οι Ιρανοί λαμβάνουν τις τελευταίες οδηγίες...τον αποθεώνουν μαχητές και της Χεζμπολάχ


Embedded image permalink

Embedded image permalink

 
 
Tα άρματα μάχης με προορισμό την Συρία...
 
 
 
 

 
Embedded image permalink
 
Embedded image permalink


Ρώσοι και Σύριοι στρατιώτες σε αναμνηστική φωτογραφία
Embedded image permalink
Η απόσυρση των Patriot από την Τουρκία
Embedded image permalink
H εισβολή των Τούρκων στην Συρία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.