# #

11 Οκτ 2015

Το "δηλητήριο" ‘’ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ‘’ έχασε τη δύναμή του;


Ζήτω το δηλητηριώδες "αντίδοτο" ‘’ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ‘’...



Όλα ήταν και είναι στημένα όπως βολεύει συνήθως τους δολοφόνους. 
Το σύνολο του σχεδιασμού τους βρήκε την απόλυτη εφαρμογή του στην Ελληνική κρίση. Αντίδοτο και Δηλητήριο συνεργάστηκαν μεταξύ τους και σκοτώνουν τον ελληνικό λαό. 

Πώς μπορούσε να αντιδράσει ο Ελληνικός Λαός, όταν βρίσκεται ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά προδοτών; 


Πώς μπορούσε να αντιδράσει ο λαός όταν οι προδότες έδιναν και δίνουν τον αγώνα τους για επιβίωση, έχοντας τις πλάτες όλων των ισχυρών του πλανήτη; 

Πώς μπορούσε να αντιδράσει ένας μικρός, μετά από 5 χρόνια φτωχός και καταπονημένος από τα μνημόνια Λαός, όταν οι δωσίλογοι προδότες από τη μία μεριά προστατεύουν τους τραπεζίτες και οι επαναστάτες ψευτοαριστεροί από την άλλη γεύονται για πρώτη φορά την Εξουσία; 

Ελάχιστες ελπίδες έχει ο ελληνικός λαός να γλιτώσει τη σφαγή του. 
Γιατί; Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι μας βύθισαν στον Εμφύλιο, είναι αυτοί που μας κυβερνάνε και σήμερα. Όπως κάποτε, για να σωθούν, βοηθήθηκαν με τον Εμφύλιο, έτσι και σήμερα, προκειμένου να σωθούν από την οργή του Ελληνικού Λαού, θα την πάνε την κατάσταση όπου τους υποδείξουν τα αφεντικά τους. 

Ο δωσίλογος Παπανδρέου δεν ήταν αυτός που προκάλεσε τον Εμφύλιο; 

Γιατί να αρνιόταν ο εγγονός του να μας οδηγήσει στο Μνημόνιο; 
Ο παππούς οδήγησε την Ελλάδα, κατεστραμμένη, χρεοκοπημένη και αιμορραγούσα στην αμερικάνικη αγκαλιά, ο γιος του την έδεσε στα ευρωπαϊκά δάνεια, φωνάζοντας υποκριτικά ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και τέλος, ο εγγονός πέτυχε με τον ίδιο ύπουλο τρόπο να μας αλυσοδέσει με το Μνημόνιο. 

Οι σταλινικοί όπως ο Αλέξης είναι οι πιο πιστοί υπάλληλοι της Νέας Τάξης. 
Ειδικά όταν εμφανίζονται απειλητικοί, είναι ακόμα πιο χρήσιμοι γι' αυτούς. 

Γιατί; 
Γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το εάν πληρώνει ένας ηγέτης τους τοκογλύφους ή όχι. Πόσο εχθρός τους μπορεί να ήταν ή να είναι κάποιος γραφικός με το κομμουνιστικό, αριστερό του στυλάκι ή ένας ακροδεξιός όπως ο Πάνος. 

Όπως βλέπουμε μια Σταλινικιά Μέρκελ να συνεργάζεται με τον Ναζιστή Σόϊμπλε για το καλό των τοκογλύφων, έτσι βλέπουμε τους ομοίους τους στην Ελλάδα να είναι συνεργαζόμενοι. 

Ολόκληρος ο θίασος της αθλιότητας, ο πρώην Κνίτης και εσαεί σταλινικός Τσίπρας, η ευρωπαϊκή Αριστερά των χαφιέδων, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις του Σόρος, , οι Λαθρομετανάστες, οι αδερφές, οι οικολόγοι, σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, που οι ίδιοι φρόντισαν να έχει άγνοια και άρα να είναι σκοτεινό, παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους έξυπνους. Πάντως, σύντομα θα ξυπνήσει το Θηρίο Λαός γιατί εκτός όλων των άλλων είναι και πεινασμένο.


Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.