# #

7 Αυγ 2015

Προπονητής ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Πρόεδρος ο Μάκης Ψωμιάδης,στην Νέα Εθνική Ομάδα

Αρχίζει το ματς



Μιας και είμαστε σε περίοδο διακοπών και προετοιμασίας των ομάδων, σκέφτηκα να δούμε λίγο την ενδεκάδα μας για την φετινή σεζόν, μιας και το πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Αυγούστου και -από ό,τι φαίνεται- πάμε για υποβιβασμό.
Η ομάδα μας και φέτος θα παίξει με σύστημα 4-3-3 με ενισχυμένη αναλογική. Πάμε λοιπόν να δούμε κάθε θέση ξεχωριστά:

Τερματοφύλακας.
 Προκόπης Παυλόπουλος. Ο φύλακας άγγελος της ομάδας μας και των αποδυτηρίων. Ξεχωρίζει για τα αντανακλαστικά του αλλά υστερεί στις εξόδους. Αναμένεται να δώσει νέα διάσταση στην έννοια έμεινε άγαλμα ο τερματοφύλακας.
Κεντρικός δεξιός αμυντικός. Βαγγέλας Μεϊμαράκης. Παίκτης παλαιάς κοπής που άμα λάχει θα ρίξει την κλοτσιά του και δεν θα κωλώσει να ρίξει το..
μπινελίκι του στον διαιτητή.
Κεντρικός αριστερός αμυντικός. Ο Μητσάρας ο Κουτσούμπας. Κρατάει την θέση του ότι και να γίνει. Δεν ανεβαίνει στην επίθεση ούτε στα κόρνερ, φοβούμενος μην εκτεθεί, μιας και δεν είναι τόσο γρήγορος στις επιστροφές του, λόγω όγκου. Καθημερινό φαινόμενο οι διαμάχες του με τον προπονητή για το σύστημα που πρέπει να παίζει η ομάδα.
Δεξί μπακ. Άδωνις Γεωργιάδης. Ακούραστος παίζει όλη την γραμμή και ικανός στο ένας εναντίον ενός. Η χαρά του δημοσιογράφου στις συνεντεύξεις τύπου, ενώ σύνηθες φαινόμενο οι τσακωμοί του με τον αντίπαλο πάγκο και οι selfie που βγάζει ακόμα και κατά την διάρκεια του αγώνα.
Αριστερό μπακ. Παναγιώτης Λαφαζάνης.Σε αντίθεση με το άλλον αυτός δεν πολυανεβαίνει στην επίθεση. Κινείται αυστηρά στο χώρο ανάμεσα στον Κουτσούμπα και πλαϊνής γραμμής. Έχοντας παίξει για χρόνια στο ρωσικό πρωτάθλημα έχει την εμπειρία της θέσης αλλά τα καλά χρόνια μπάλας μάλλον έχουν περάσει.
Αμυντικό χαφ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.Απροσπέλαστη. Σκληρό καρύδι αντάξιο της θέσης στην οποία παίζει. Οι οπαδοί την γουστάρουν γιατί ξέρει μπάλα όσο λίγοι και, από ό,τι φαίνεται, παίζει για την φανέλα. Δεν θα έλεγα το ίδιο για τους συμπαίκτες της.
Κεντρικός Χαφ. Σταύρος Θεοδωράκης. Η καινούρια μας μεταγραφή. Παιδί του προέδρου που δεν βγαίνει με τίποτα από την ενδεκάδα. Κινείται και δεξιά και αριστερά στο χώρο του κέντρου αλλά πιο πολύ μιλάει παρά παίζει μπάλα. Ο ρουφιάνος των αποδυτηρίων που, αν και καινούριος στην ομάδα, ονειρεύεται το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Δεξί εξτρέμ. Πάνος Καμμένος. Παίκτης οδοστρωτήρας. Παίζει για την εξέδρα αλλά τα τακουνάκια χωρίς ουσία μάλλον έχουν αρχίσει να κουράζουν τους φιλάθλους που έχουν αρχίσει και μουρμουρίζουν. Φωνακλάς από τους λίγους ειδικά στην ανάκρουση του ύμνου της ομάδας.
Αριστερό εξτρέμ. Γρηγόρης Ψαριανός. Γυρολόγος των γηπέδων καθως κάθε χρονια αλλάζει και ομάδα. Αν και η φυσική του θέση είναι δεξιά αυτός επιμένει να παίζει αριστερά. Φήμες τον θέλουν να έχει έντονη εξωγηπεδική ζωή αλλά η θέση του στην ενδεκάδα δεν φαίνεται να κινδυνεύει λόγω της στενής του σχέσης με τον συμπαίκτη του Σταύρο. Στα δύσκολα παιχνίδια είναι χαμένος, ενώ φέρεται και δυσαρεστημένος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Σταύρου Δήμα στην ομάδα.

Δεκάρι.
 Γιανης Βαρουφάκης. Μπαλαδόρος υψηλού επιπέδου με εμπειρία από ξένα πρωταθλήματα. Ο σταρ της ομάδας με ιδέες και σχέδιο στο παιχνίδι του με συμπαίκτες όμως που δυστυχώς δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν. Παίκτης με προσωπικότητα για μεγάλα παιχνίδια. Οι οπαδοί είτε τον μισούν είτε τον λατρεύουν. Δύσκολα πάντως να μείνει και του χρόνου στην ομάδα μιας και έχει γίνει περιζήτητος στο εξωτερικό.
Σέντερ φορ. Αλέξης Τσίπρας. Ταλέντο από μικρός. Πρώτος σκόρερ στις μικρές κατηγορίες που πήρε φέτος την φανέλα βασικού και μαζί το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Παρόλο όμως τις υψηλές περγαμηνές που τον συνόδευαν μέχρι τώρα, δεν έχει ικανοποιήσει τους φιλάθλους με την απόδοση του. Σέντερ φορ σημαίνει γκολ, και δίχτυα ακόμα ο Αλέξης δεν βλέπει. Αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στις 6 του Ιούλη που σκόρπισε απογοήτευση στους φιλάθλους της ομάδας και της στέρησε την είσοδο της ομάδας στους ισχυρούς του Champions League.
Αρχίζει το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.