# #

11 Ιουν 2015

Η μαρτυριάρα Σπυράκη στο Ευρωκοινοβούλιο: Συμμορφώστε την Ελλάδα!!!!!! Οι "Εφιάλτες" δεν τελειώνουν

Σφορδή επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση από την... Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου εξαπέλυσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, κάνοντας λόγο για "ακραία αριστερή ιδεολογία".




Η Μαρία Σπυράκη καταφέρθηκε εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης με αφορμή την μη αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και την αύξηση της συμμετοχής των ιδιωτών, στην χθεσινή Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε ακόμη την ελληνική κυβέρνηση για "ακραία αριστερή ιδεολογία", αλλά και για φλέρτ με την Ρωσία ενώ κάλεσε την Ευρώπη να την... "συμμορφώσει"!


Αναλυτικά η παρέμβαση της Μαρίας Σπυράκη

"Δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε σήμερα στο απαραίτητο πλαίσιο για την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας στην ΕΕ, λόγω ιδεοληπτικών τροπολογιών της Aριστεράς. Είναι αυτές οι ίδιες ιδεοληψίες που οδηγούν την κυβέρνηση και στη χώρα μου την Ελλάδα, να αυξάνει την εξάρτηση από έναν και μοναδικό πάροχο την Ρωσία, υπονομεύοντας την ενεργειακή ασφάλεια. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της ακραίας αριστερής ιδεολογίας και του αρμόδιοι υπουργού Π. Λαφαζάνη.

Αλήθεια τι θα σημάνει για την ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια, για την προμήθεια αερίου από πολλαπλούς προμηθευτές αν δεν προχωρήσει ο αγωγός ΤΑΡ και συνεχιστεί το παιχνίδι με τον Τurkish Stream για τον οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχουν κονδύλια;

Τι συνεπάγεται για την ενιαία αγορά ενέργειας και τελικά για την ενεργειακή ασφάλεια η άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στη μερική αποκρατικοποίηση της ΔΕΗΣ, η άρνηση να αυξήσει τη συμμετοχή των ιδιωτών μέσω Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, να πληρώσει εντέλει τις οφειλές στους ιδιώτες παραγωγούς ενέργειας; Το ψήφισμα είναι απαραίτητο για να προχωρήσει η ενεργειακή ασφάλεια. Είναι όμως προϋπόθεση, κυβερνήσεις κρατών μελών όπως η ελληνική που δεν εργάζονται για την Ενιαία Αγορά Ενέργειας να συμμορφωθούν σε αυτή την κατεύθυνση".

Δείτε το βίντεο:

 

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ . ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Η ΚΑΤΣΙΚΑ , ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.