7 Ιουν 2015

643 νοματαίοι, μετρημενοι ένας προς έναν μετείχαν στον επικήδειο του ΠΑΣΟΚ643 νοματαίοι, μετρημενοι ένας προς έναν μετείχαν στον επικήδειο του ΠΑΣΟΚ τον οποίον η διαπλοκή ήθελε να τον παρουσιάσει ως θρίαμβο. Δηλαδή όταν κανει συνεδριο ο Λεβέντης που θα μαζέψει εύκολα τους διπλάσιους, θα αφιερώσουν τον ανάλογο χρόνο;
Ιστορική όμως θα μεινει η αφοπλιστική ειλικρίνεια του Σαλαγιάννη που γκρέμισε τα επίσημα νουμερα της «μεγαλης προσέλευσης» στην προσυνεδριακή διαδικασία. Το ΠΑΣΟΚ μιλούσε για 37,000 που προσήλθαν στην εκλογή των συνέδρων. 
Ο Σαλαγιάννης απο την άλλη, μίλησε για ..
εισπράξεις 70 χιλ. Ευρώ από την προσυνεδριακή διαδικασία. Όπου η συμμετοχή ηταν 3 ευρώ το κεφάλι. Ήτοι, 23,000 νοματαίοι, οι μισοί σχεδόν από όσους ισχυρίζεται το «κινημα».
Και από τους 2000 συνέδρους, προσήλθαν μόλις 643! Δηλαδή η φρουρά των βενιζελοβερδων ηταν πολυπληθέστερη από τους κλακαδόρους.

Είδες Βαγγέλη που ο Παπανδρέου αποδείχθηκε πιο έξυπνος από εσένα; Που να παει το μυαλό σου να επιστρατεύσεις τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για να σου μαγειρέψει όμορφα τα νούμερα;
Απόψε ζήσαμε το ρέκβιεμ των πολιτικών απατεώνων και άλλο ένα τεράστιο φιάσκο της διαπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.