# #

27 Φεβ 2015

Το μόνο πράγμα που φοβούνται είναι η καταστροφή του ευρωνομίσματος

Αλέξη, μην εμπιστεύεσαι τις ευρω-ύαινες!




Όταν ένας πρωθυπουργός της ΕΕ μιλάει με όρους μάχης για τις διαπραγματεύσεις με τους "εταίρους" του, καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά σ'αυτή τη "θαυμαστή" ένωση. 
Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του γνωρίζουν πολύ καλά με ποιους έχουν να κάνουν, αλλά θα έπρεπε επίσης να καταλάβουν ότι είναι αδύνατον να διαπραγματευτείς έστω με κάποιο ίχνος καλής πίστης όταν έχεις απέναντί σου αυτές τις ευρω-ύαινες.

Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά σ'αυτούς που διοικούν την "αυτοκρατορία" και θα καταλάβει. Μάριο Ντράγκι, Ζαν-Κλοντ Γιούνγκερ, Μέρκελ-Σόιμπλε*, είναι μόνο μερικά αντιπροσωπευτικά δείγματα τραπεζιτών, λόμπι και βρόμικων παιχνιδιών αναρρίχησης στα ρετιρέ της εξουσίας.

Πιστεύει κανείς στ'αλήθεια ότι αυτές οι μαριονέτες της εξουσίας ενδιαφέρονται για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής εκατομμυρίων Ευρωπαίων; Νομίζω πως όλοι ξέρουν την απάντηση. Δεν ενδιαφέρονται καθόλου. Το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους και να διατηρήσουν τα δικά τους προνόμια.

Η τραπεζική μαφία του ΔΝΤ απείλησε ήδη ότι δεν θα ανεχθεί παράταση της αποπληρωμής του Ελληνικού δανείου. Οι απειλές της ΕΚΤ για πλήρη διακοπή ρευστότητας γίνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Ο Σόιμπλε ετοιμάζει άλλη μια παγίδα 30 δισ. ευρώ για να δεσμεύσει οριστικά την Ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει τα βάρβαρα μέτρα έμπνευσης ΔΝΤ. Είναι έτοιμοι να πατήσουν τη σκανδάλη οποιαδήποτε στιγμή.

Επομένως, αγαπητέ Αλέξη, μην περιμένεις θαύματα μετά το τέλος της 4μηνης εκεχειρίας που πετύχατε εσύ και η κυβέρνηση με πολύ κόπο και έπειτα από σκληρή μάχη. Θα σε περιμένουν στη γωνία για να σε ρίξουν από την εξουσία και να φέρουν πάλι κάποιες μαριονέτες σαν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Θέλουν να ολοκληρώσουν το πείραμα στην Ελλάδα με κάθε τρόπο. Είναι το μόνο πράγμα που τους νοιάζει.

Το μόνο πράγμα που φοβούνται είναι η καταστροφή του ευρωνομίσματος επειδή αυτή είναι η σαθρή βάση πάνω στην οποία έχτισαν την τραπεζική τους αυτοκρατορία. 

Ο αληθινός εφιάλτης γι'αυτούς θα ήταν η άνοδος των αντι-νεοφιλελεύθερων δυνάμεων στην Ευρώπη που θα μπορούσαν να ανατρέψουν τα σχέδιά τους για την έλευση της νέας Φεουδαρχίας.

Δεν πρόκειται να σου δώσουν χώρο και χρόνο να χτίσεις συμμαχίες που θα απειλούσαν την κυριαρχία τους. Κινητοποίησαν ήδη τη μαριονέτα τους, τον Ραχόι, καθώς βλέπουν την άνοδο των Podemos στην Ισπανία. 

Θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν μια ευρεία Αριστερή συμμαχία στην Ευρώπη. Τα κυρίαρχα ΜΜΕ που τους ανήκουν, εξαπολύουν τη γνωστή προπαγάνδα σε καθημερινή βάση. Αλλά γνωρίζουν και πιο βρόμικα κόλπα σε περίπτωση που η κατάσταση τεθεί "εκτός ελέγχου".

Άρα, το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος για να αντιμετωπίσει τις ύαινες είναι να τις αιφνιδιάσει. Αν καταλαβαίνεις το μήνυμα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και ελπίζουμε να το κάνεις ήδη ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.