# #

3 Ιαν 2015

Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ιδρύει νέο κόμμα – Ακέφαλο το ΠΑΣΟΚ

ΕΓΩ - Βενιζέλος
Αλλάζει εντελώς το πολιτικό σκηνικό λίγο πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αφού μετά την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και να ιδρύσει νέο κόμμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε πως ιδρύει και αυτός νέο κόμμα.

Τρεις εβδομάδες πριν τις κρίσιμες εθνικές εκλογές, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εγκαταλείπει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και προχωρά στην ίδρυση νέου κόμματος.
Το νέο κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου θα λέγεται ...
«ΕΓΩ», αλλά αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί εγωιστικό εκ μέρους του κ. Βενιζέλου, αφού ΕΓΩ σημαίνει «Ενωμένοι, Γελαστοί, Ωραίοι».
Μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ έχει προκύψει πρόβλημα με την θέση του προέδρου του κόμματος, και το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να κατέβει ακέφαλο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Κανένα από τα στελέχη που έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να αναλάβει την θέση του προέδρου του κόμματος, αφού ξέρουν όλοι πως θα κληθούν να απολογηθούν για τις οικονομικές ατασθαλίες του ΠΑΣΟΚ, και μπορεί να βρεθούν στην φυλακή.

Μάλιστα, πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ίδρυσαν νέα κόμματα, για να αποφύγουν τις ευθύνες για τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ και να γλιτώσουν από δικαστικές περιπέτειες που μπορεί να τους στείλουν στο ίδιο κελί με τον Άκη Τοχατζόπουλο, ο οποίος είναι καυλοπυρέσσων αυτή την εποχή εξαιτίας της μακρόχρονης αποχής από το σεξ.
Μπροστά στον κίνδυνο το ΠΑΣΟΚ να κατέβει στις εκλογές χωρίς πρόεδρο, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Η υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπανδρέου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έχει τρία πολύ θετικά σημεία:
Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι εξαιρετικά δημοφιλής, δεν κινδυνεύει να πάει στη φυλακή και δεν μπορεί να αρνηθεί την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.