# #

2 Ιαν 2015

Τον αφορισμό της Ρένας Δούρου από την Εκκλησία ζητάει η Νέα Δημοκρατία

Άδωνις ΓεωργιάδηςΣάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη που έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, πως η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δεν πήγε στην εκκλησία για την δοξολογία της πρώτης ημέρας του χρόνου.

Η Ρένα Δούρου προσπάθησε να δικαιολογηθεί, υποστηρίζοντας πως έχει..
περίοδο και πως τήρησε τους κανόνες της Εκκλησίας που απαγορεύουν στις γυναίκες να εισέρχονται στους ναούς τις ημέρες που έχουν έμμηνο ρύση, γιατί μπορεί να ζηλέψει η Παναγία που περνάει κλιμακτήριο.
Η Ρένα Δούρου συνελήφθη αμέσως και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό, όπου θα εξεταστεί από πέντε γιατρούς από διαφορετικά κόμματα και από όλα τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει τα ρούχα της ή αν είπε ψέματα για να κάνει κοπάνα από την δοξολογία.
Αν η Ρένα Δούρου δεν έχει περίοδο, θα αφοριστεί από την Ιερά Σύνοδο, ενώ δεν αποκλείεται να λιθοβοληθεί ή να καεί ζωντανή.
Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία, «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια», αλλά όλοι μιλάνε τόσα χρόνια για την γυναίκα του Καίσαρα και κανείς δεν μιλάει ποτέ για τον Καίσαρα, ο οποίος δεν χρειάζεται ούτε να είναι τίμιος, ούτε να φαίνεται τίμιος, οπότε μπορεί να είναι ένα κάθαρμα και να φαίνεται κάθαρμα, αλλά δεν πειράζει.

Δηλαδή, η Ρένα Δούρου πρέπει να φαίνεται θεούσα, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί άνετα να είναι ένας καθυστερημένος που κάνει τον σταυρό του.
(Με πολύ κέφι ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος· θα την περάσουμε τέλεια. Αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία -και μεγάλο μέρος των πολιτών στην εξαθλίωση και στη μετανάστευση-, κατηγορούν τώρα τους αντιπάλους τους πως δεν έχουν το δικό τους απαράμιλλο θρησκευτικό φρόνημα. Η Νέα Δημοκρατία είναι πια το κόμμα των Ταλιμπάν και των τζιχαντιστών. Η Ελλάδα τον 21ο αιώνα κρίνει τις γυναίκες πολιτικούς από το αν πηγαίνουν στην εκκλησία. Η χώρα σε μόνιμο Μεσαίωνα. Η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία δεν έχει γίνει ακόμα διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, να μετρήσουμε καλά τις ψήφους που θα πάρει ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να διαπιστώσουμε πόσοι ακριβώς είναι οι καθυστερημένοι στην Β΄ Αθηνών.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.