# #

8 Ιουν 2014

Το κόμμα του Καμμένου δέχεται επίθεση. Είτε τον συμπαθεί κανείς είτε διαφωνεί μαζί του, η μεθοδολογία για να τον διαλύσουν μας φέρνει εμετό.

apostatis-samaras


Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε δραματικές σκηνές που μόνον ένας αρχιαποστάτης σαν τον Σαμαρά, μπορεί να “σκηνοθετεί”. 

Σκηνές από το 1993 όταν πούλησε τον πνευματικό του πατέρα, τον Μητσοτάκη, άλλο μπουμπούκι της Δεξιάς κι αυτός και έριξε την κυβέρνηση. 
Μανούλα ο Σαμαράς, ο άφιλος Τσολάκογλου στις αποστασίες και στους Σιμπιλίδηδες. 
Στα κρυφά ραντεβού στην Κηφισιά για να αρπάξει ότι βαλίτσα βρει και να χρηματοδοτήσει το...
κόμμα του, έτσι Τρελαντώνη;

Πληροφορίες λοιπόν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν  ότι τηλεφωνικά ενημερώθηκε πριν από λίγη ώρα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος για την απόφαση της Βουλευτού Δωδεκανήσου κ. Μίκας Ιατρίδη να παραιτηθεί από το κόμμα.
Ο Πάνος  Καμμένος  δεν την έχει σχολιάσει ακόμη, εν αναμονή προφανώς της έγγραφης παραίτησης της Δωδεκανήσιας Βουλευτού. Αύριο θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το θέμα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε και ο κ.Καπερνάρος. 
Εαν η Ιατρίδου, πλουσιοκόριτσο από τα Δωδεκάννησα, προσχωρήσει στη ΝΔ και μάλιστα παραμονές του ανασχηματισμού, τότε θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο(όπως γράφει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ), ότι θα πρόκειται για μια ακόμα επιχείρηση πολιτικής εξαγοράς, όπως έχει συνηθίσει να κάνει ο Σαμαράς εδώ και χρόνια αφού τα αργύρια και οι βαλίτσες ήταν πάντα το αγαπημένο του σπορ.

Ξέρει αυτός να ξεγλυστρά σε μυστικά ραντεβού με τους Σιμπιλίδηδες και τους άλλους βρυκόλακες της Δεξιάς.

Το κόμμα του Καμμένου δέχεται επίθεση. 
Είτε τον συμπαθεί κανείς είτε διαφωνεί μαζί του, η μεθοδολογία για να τον διαλύσουν μας φέρνει εμετό.

Το τι υποσχέσεις έχουν δεχτεί όσοι αποστατούν και φεύγουν από τους ΑΝΕΛ, θα φανεί στην πορεία.
Για τον πατριώτη μου Καπερνάρο που αποχώρησε κι αυτός από τους ΑΝΕΛ, λέγονται πολλά που εγώ δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω γιατί στο ΣΔΟΕ του κομματάρχη του Σαμαρά, Στασινόπουλου, είδηση δεν φεύγει. Κύκλοι όμως από εκεί  διαρρέουν ότι ο καταξιωμένος ποινικολόγος έχει πιεστεί λόγω προστίμου που του επιβλήθηκε πριν από λίγες μέρες. Συγκεκριμένα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στον Βασίλη Καπερνάρο επιβλήθηκε στις 9/5 πρόστιμο 1.000.000 ευρώ, για φοροδιαφυγή άνω των 4.000.000 , μιας παλιάς υπόθεσης όμως για την οποία ο Καπερνάρος έχει δώσει απαντήσεις στο παρελθόν.
Εαν ισχύει έστω και στο ελάχιστο κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για ωμό εκβιασμό. 
Που άλλοι αντέχουν και άλλοι όχι. 

Ο Σαμαράς είναι ένας πολιτικός αλήτης. “Γιουσουφάκι” της Ροζαλίας, του Αβέρωφ, έχει συνηθίσζει να ζει μέσα στην αρρώστια και στην νοσηρότητα. Στα χάπια και στους τεμενάδες. Ντροπή του και ντροπή και σε αυτόν που τον στηρίζει. Εμετός ο τύπος, γλοιώδης και πολιτικός παλιάνθρωπος.

Τα ίδια έκανε και σε μας. 
Πήρε τηλέφωνο σε καναλάρχες και μας έκοψε την εκπομπή. 
Κι όχι μόνον μία φορά. Είναι να τον φτύνεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας , ο Πάνος Καμμένος ευχήθηκε στους αποστάτες “Καλό ταξίδι”. Δικηγόροι του Καμμένου δεν είμασταν ποτέ. Αλλά οι αλητείες και οι αποστασίες δεν ήταν ποτέ στο αίμα μας.

Διαβάστε και αυτό για να καταλάβετε σε ποιο κόμμα θα πάει και ο κωλοτούμπας Καρατζαφέρης. Η επιχείρηση εξαγοράς ανερυθρίαστα και σε πλήρη εξέλιξη.

  Art

http://www.makeleio.gr/?p=103806

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.