# #

13 Μαρ 2014

Οι τελευταίοι των Πασόκων



Οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρονται επειδή είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες . Γιαυτό έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και  επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις ευρωεκλογές , Μάρτιν Σουλτς ώστε να μεσολαβήσει μπας και πληρωθούν .

Μάλιστα τονίζουν ότι αφού ο Αντώνης Σαμαράς έχει πρωτογενές πλεόνασμα , για το οποίο συνέβαλλαν και οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ , θα έπρεπε ένα μέρος να δοθεί για τους μισθούς τους . 

Οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρονται γιατί ακόμα και να ψάξουν για νέα δουλειά , κανένας δεν πρόκειται να προσλάβει έναν πρώην εργαζόμενο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . Άλλωστε ένας πρώην εργαζόμενος στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το μόνο στο οποίο έχει εξειδικευτεί είναι να είναι εργαζόμενος στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . Άντε , και στα γραφεία της Ν.Δ.  Σε τίποτα άλλο .

Επίσης οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ διερωτώνται που χάθηκαν τα αποτελέσματα των ελέγχων των οικονομικών του κόμματος που πραγματοποίησαν εταιρίες με εντολή , όχι του Αντώνη Σαμαρά , αλλά του Ευάγγελου Βενιζέλου . Μάλιστα συμβουλεύουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο , αν πράγματι έχει χάσει τα αποτελέσματα , να τα ψάξει στο συρτάρι που είχε χάσει και τη λίστα Λαγκάρντ . 

Οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο διότι έφτασε το ποσοστό του κόμματος στο 4% με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ με εξαφάνιση και μαζί με αυτό να κινδυνεύουν και οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . Διότι τι να τα κάνει τα γραφεία και τους εργαζόμενους το ΠΑΣΟΚ αν πλέον δεν υφίσταται ΠΑΣΟΚ .

Τέλος οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ παρακαλούνε τους αναρχικούς των Εξαρχείων να σταματήσουν να πετάνε μολότοφ στο κτίριο της Χ. Τρικούπη γιατί εκεί μόνο εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν . Οι βουλευτές έχουν εξαφανιστεί .

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ έχει προβληματίσει το 4% του ελληνικού πληθυσμού , οι οποίοι εξαρτώνται με οποιοδήποτε τρόπο από το ΠΑΣΟΚ , η εξαφάνιση του οποίου θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα τους . Γιαυτό άλλωστε συνεχίζουν να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ . Οι τελευταίοι των Πασόκων , το 4% του ελληνικού πληθυσμού .


(Οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσαν να ιδρύσουν ένα νέο κόμμα ώστε να δουλέψουν στα γραφεία του .)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.