# #

15 Μαρ 2014

Ποιός? Ονομα δεν θα σας πω!

SAMARAS sfakianakis
… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
… άλλοι δεν εχουν φάρμακα που στο κάτω -κάτω της γραφής  δικαιούνται  (γιατί  τα έχουν προπληρώσει τόσα χρόνια  με εισφορές), 
(  -Πάλι καλά που μείναμε στο ευρώ και δεν γίναμε Βενεζουέλα!!!!!!!!)  
Μπορεί να μη λειτουργεί το σύστημα υγείας για να πάρεις τα φάρμακα σου βρε αδερφέ  αλλά υπάρχει πάντα ο ...
 Άδωνις να σου θυμίζει οτι με Sam-R -Ass εχεις τουλάχιστον, κωλόχαρτο !
mynhma
Μπορεί  να σε δολοφονούν αργά και σταθερά ,καθημερινά,  στον αγώνα  για επιβίωση, τα  βρώμικα χέρια μιας πουλημένης  εξουσίας, αλλά  εκτός από κολόχαρτο έχεις και  ΕUROVISION ! ( οπότε πως τολμάς και παραπονιέσαι , αχάριστε!)
Και μέσα στο γενικό  χαμό, με εναν  Καπουτσίδη να έχει ρέψει ( και τους ξένους  δημοσιογράφους να τον ρωτάνε αν είναι από την πείνα)   βγαίνει κι  ο Μαρτάκης να τραγουδήσει άφωνα και ήταν ντυμένος μέχρι τη λαιμαριά (χωρίς φωνή, χωρίς βυζάκια έξω που πας ρε κουκλίτσα μου;)     
…Πως  και γιατί φόρεσε το ξώβυζο η Βόσου αφού δεν ήρθε Καλοκαιρι – γιατί τα πέταξε όλα έξω ..     ( αφου δεν είχε αλλο φόρεμα.. η κρίση γαρ λένε οι μισοί..)
…  τι θα φορέσει η Βανδή στον τελικό της  Εurovision αναρωτιούνται οι υπόλοιποι
o  λαός απαιτεί ο Σύριζα  να δεσμευτεί  πως θα επαναφέρει τον Κωστάλα.
κι έτσι διασκεδάζουμε τη   ΝΤΡΟΠΗ μας… !!!!!!!!!!!!!
……
-  Αν υπηρχε  πολιτική και ατομική συνείδηση  και επίσης  μουσική παιδεία,  με εντολή λαού, τα ΜΑΤ έπρεπε να είναι  τα μισά μέσα Βουλή  και τα άλλα μισά στην αίθουσα του “διαγωνισμού” και να κοπανάνε  πρώτα τον Υπουργό Πολιτισμού  και μετά τους “καλλιτέχνες”!!!!!!!
αυτά για αρχή! Γιατί
… υπάρχει και  κάποιος Μεγαλόσχημος, που  κατέθεσε τις πινακιδες των τριων (!) δικών του αυτοκινήτων για να μην πληρώνει, και χρησιμοποιεί το …υπηρεσιακό (που πληρώνουν οι …υπηρεσιες του! Εμεις δηλαδη, τα καρόιδα!  Αυτό πωςς σας φαίνεται;;;;
Ποιός? Ονομα δεν θα σας πω!
Ο κωλόγερος που κολυμπούσε στη βυζόσουπα με την Λιάνη και την Στάη..
Ο ”Ήρωας” της πλάκας και της απάτης.
Ο ανήλικος  “ αντιστασιακος” της αρπαχτής και της λαμογιας!
Ο μεσήλικος “ήρωας” του φοιτητικού αντιχουντικού αγώνα.
Ο Υπέργηρος “ήρωας” του αντιμνημονιακού “μετώπου”.
Ο Δανειστής του Ανδρέα.
Ο Αποτυχημένος που τον ανέσυραν από τα “σκουπίδια” που τον είχαν πετάξει οι συμπολίτες του και τον κάναμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να παραδώσει την χώρα στην Τρόικα των τοκογλύφων.
Τώρα που έρχεται το Πάσχα θα παει στην Λευκάδα! Το έβαλε στο “πρόγραμμα” της Προεδρίας  για να παει τζάαααμπααααααα… Κι αυτα εσυ  τα πληρώσεις Μ@Λ@Κ@!
Από τη μια σε γεμίζουν ψέματα, σε κοροιδεύουν με το πλεόνασμα, σε ρίχνουν σε ψευτοδιλήματα  κι  από την άλλη σου δίνουν  θέαμα, “λαέ ”   σε αντιστάθμισμα του άρτου που σου  στερούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.