# #

2 Δεκ 2013

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις με επίσημα στοιχεία για το δημόσιο χρέος

Γ. Δελαστίκ: "Οι Έλληνες δε ζούσαν με δανεικά" (Ηχητικό)



Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις με επίσημα στοιχεία για το δημόσιο χρέος από το 1974 έως σήμερα από τον Γιώργο Δελαστίκ για πρώτη φορά ολοκληρωμένα στο Ράδιο 9,84. «Οι στόχοι των Γερμανών και της τρόικας υλοποιούνται.

Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά και σε πολλές περιπτώσεις παίζει θέατρο προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις της βάσης των δικών της ψηφοφόρων», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας σήμερα στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο αναλυτής Γιώργος Δελαστίκ, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις.

Σημειώνεται πως ο Δεκέμβρης για την κυβέρνηση θεωρείται πολιτικά καυτός μήνας, αρχής γενομένης από την ψήφιση του προϋπολογισμού, στις 7 Δεκεμβρίου. Με φόντο παράλληλα την αναβολή της... άφιξης της τρόικας στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχουν νέα συνάντηση το απόγευμα, για να καθορίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους, και να βρουν λύσεις στις απαιτήσεις των δανειστών, έχοντας ως δεδομένες και τις αντιδράσεις στο εσωτερικό των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

 Τα μεγαλύτερα "αγκάθια" που χωρίζουν τις δυο πλευρές, στην παρούσα φάση, είναι το ζήτημα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και οι ομαδικές απολύσεις. Αίσθηση προκαλεί η δήλωση που αποδίδεται σε στελέχη της τριμερούς σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών, πως, «αν θέλετε να κάνετε κοινωνική πολιτική, φτιάξτε καταλύματα για αστέγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.