# #

1 Δεκ 2013

«Θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος»....Ποιος άλλος?


Πανικόβλητος ο Σπυρίδων  Γεωργιάδης απειλεί με αγωγές την Αυγή

Ο υπουργός Υγείας, αντί πειστικών απαντήσεων καταφεύγει σε απειλές για προσφυγή στα δικαστήρια, με την εφημερίδα να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι δεν έχει να φοβηθεί κάτι, καλώντας μάλιστα τον Άδωνι Γεωργιάδη να προσφύγει στην δικαιοσύνη, αλλά επισημαίνοντας ότι...

«Θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος».

Σε κατάσταση πανικού φαίνεται να βρίσκεται ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «ΑΥΓΗ», σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται με τις φαρμακοβιομηχανίες στην χώρα και τις αποφάσεις του υπουργού Υγείας στον κρίσιμο τομέα του φαρμάκου. Ο υπουργός Υγείας, αντί πειστικών απαντήσεων καταφεύγει σε απειλές για προσφυγή στα δικαστήρια, με την εφημερίδα να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι δεν έχει να φοβηθεί κάτι, καλώντας μάλιστα τον Άδωνι Γεωργιάδη να προσφύγει στην δικαιοσύνη, αλλά επισημαίνοντας ότι «Θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος».

Η εφημερίδα, αναφέρει ότι «Τώρα η Τρόικα επιβάλλει βιαίως το πάρτυ να γίνει προς όφελος των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και εις βάρος της ανάγκης των Ελλήνων πολιτών για φθηνά και αξιόπιστα φάρμακα. Δεν πρόκειται απλώς για δημοσιονομική «διόρθωση», αλλά για συνειδητή προσπάθεια διάλυσης της εγχώριας παραγωγής και μετατροπής της Ελλάδας σε χώρα με γκαρσόνια, χωρίς να μπορούν οι επιστήμονες να κάνουν έρευνα και η καινοτομία να προσθέτει αξία στην οικονομία και το διεθνές κύρος της χώρας».

O διευθυντής της εφημερίδας «ΑΥΓΗ», Νίκος Φίλης, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Hot Doc και στον Κώστα Βαξεβάνη υπογραμμίζοντας ότι «Πανικόβλητος ο ανεκδιήγητος υπουργός Υγείας από τις αποκαλύψεις της Κυριακάτικης Αυγής για τις δεσμεύσεις, που έχει αναλάβει έναντι της πολυεθνικής εταιρείας TEVA (ισραηλινών συμφερόντων) καταφεύγει στη γνωστή τακτική του να συκοφαντεί. Πες πες κάτι θα μείνει! Είναι η γνωστή τακτική του Γκέμπελς» αναφέρει σε απάντησή της στις κατηγορίες Γεωργιάδη η εφημερίδα Αυγή, που επαναλαμβάνει πως ο υπουργός αποφεύγει να απαντήσει στην ουσία όσων αποκάλυψε το ρεπορτάζ της και τον καλεί να υποβάλλει μήνυση. «Θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του διευθυντή της Αυγής, Νίκου Φίλη:

Διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Αυγής.

 sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.