# #

4 Ιαν 2013

Το πιάσαμε κύριε Σαμαρά...


Γιώργος Παντελίδης
Μετά την αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας  στο εξωτερικό με την ψήφιση των μέτρων, την εγγύηση ότι αν όχι το 2013 σίγουρα το 2014 θα έρθει η ανάπτυξη , την καταδίωξη των μεταναστών, των φοροφυγάδων και των τεμπέληδων δημοσίων υπαλλήλων.  
Ήρθε η ώρα αυτών που καταστρέφουν την περιουσία του κοσμάκη στις πορείες να βρεθούν  πίσω από τα σίδερα, παραδίδοντας μια για πάντα την κουκούλα και τη μολότοφ τους στον φρουρό της κεντρικής πύλης .

Το πάζλ της κυβερνητικής ατζέντας συμπληρώθηκε μέσα στους πρώτους 6  μήνες διαψεύδοντας όλους αυτούς που πιστεύουν πως τη χώρα την κυβερνούν οι  κλέφτες και τα λαμόγια,  ότι είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι, που κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι μετανάστες και οι έμποροι ναρκωτικών, βρωμίζοντας τα γραφικά σοκάκια της πρωτεύουσας και  ότι η οικονομία βλάπτεται από τις κινητοποιήσεις και τις καταστροφές που σπέρνουν  τα ακραία αναρχικά στοιχεία στο διάβα τους.
Ηρεμία τάξη και ασφάλεια το μήνυμα λοιπόν του κύριου Σαμαρά που πάτησε επιτέλους  το άβατο της Βίλλας και της  ΑΣΟΟΕ και βρήκε το καλά κρυμμένο οπλοστάσιο των μασκοφόρων εκδικητών της επανάστασης από τους οποίους κινδυνεύει το δημοκρατικό πολίτευμα.
Ηρεμία τάξη και ασφάλεια βέβαια κυρίως προς ...
την αριστερά, που ούτε να  διανοηθεί να υπερασπιστεί τις «αναχρονιστικές» αξίες του πανεπιστημιακού ασύλου και  των χώρων κοινωνικής δράσης και αντίστασης.
Μαζί όμως με τους  δημοκρατικούς  πολίτες αυτής της χώρας που βλέπουν να έρχεται με φόρα ο οδοστρωτήρας  που  θα σαρώσει στο όνομα του παραπάνω τρίπτυχου ότι δημοκρατικό δικαίωμα έχει απομείνει,  έρχονται και τα δύσκολα για τον Μιχαλολιάκο και την παρέα του.  Σύντομα  θα διαπιστώσει ότι το χαρτί της ακροδεξιάς ατζέντας θα το μαζέψει η Νέα Δημοκρατία, βγάζοντας τον έξω από τα πολιτικά όρια του παιχνιδιού που καλέστηκε να παίξει.
Ο πολιτικός τσαμπουκάς της κυβέρνησης  λοιπόν κατευνάζει με έντεχνο τρόπο όλες τις όψεις της δυσαρέσκειας, έχοντας φροντίσει  από την αρχή το βέλος της να έχει συγκεκριμένη φορά (δημόσιοι υπάλληλοι, μετανάστες, κινήματα, πολιτικοί, κλέφτες).
Το νέο έτος ας είναι ανήσυχο και με πολλές αναταραχές…

http://seisaxthia.wordpress.com/

1 σχόλιο:

  1. .

    Συνέχεια Νέας δίκης για τη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΗΡΥΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ – 17η συνεδρίαση, Παρασκευή 4.1.13

    http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=18343&pos=4&cat_id=48

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.