# #

20 Σεπ 2012

Αν είχαμε βγάλει τον Τσίπρα, τώρα θα είχαν κατακτήσει τη Γη οι εξωγήινοι...


Αντώνη κοψ' τα όλα !



Επιτέλους!

Τρία χρόνια περίμενα αυτή τη μέρα! Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαινε άλλο, κάποια στιγμή θα έφτανε. Ούτε όταν ήμουν 6 χρονών και περίμενα τα Χριστούγεννα τέτοια αγωνία. Αλλά, όπως μας είπε και ο Μichael Corleone στο εκπληκτικό φινάλε του Νουνού, "η υπομονή είναι αρετή".


Κόβονται τα πάντα! Μισθοί, συντάξεις, δώρα, επιδόματα, εφάπαξ και ασφάλειες! Τέρμα πια στην αγωνία και την αβεβαιότητα της επόμενης ημέρας! Οι Έλληνες, πλέον μπορούν να προγραμματίσουν τη ζωή τους χωρίς φόβο, αφού δεν έμεινε τίποτα να τους πάρουν! Και μετά τα 67 που θα πάρουν σύνταξη.. ποιος τους πιάνει!

Προς έκπληξη όλων, τα ισοδύναμα μέτρα που πρότειναν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν έγιναν δεκτά από την Τρόικα, η οποία πιέζει την ελληνική κυβέρνηση (όταν λέμε πιέζει, εννοούμε ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ήξεραν από την αρχή ότι οι περικοπές θα αφορούσαν και πάλι μισθούς, συντάξεις, δώρα, επιδόματα κτλ, αλλά θα αφεθεί λίγος χρόνος, ούτως ώστε να φανεί ότι γίνονται διαπραγματεύσεις και παράλληλα οι ρουφιάνοι των ΜΜΕ, να επαναλαμβάνουν ότι δε γινόταν αλλιώς), να πει το ναι.

Έχουμε λοιπόν, και λέμε:

*Περικοπή 13ου και 14ου μισθού στους υπαλλήλους του Δημοσίου
*Περικοπή 13ης και 14ης σύνταξης (επικουρικής σε πρώτη φάση) για τους συνταξιούχους όλων των ταμείων.
*Κατάργηση όλων των επιδομάτων πλην του επικινδυνότητας
*Αύξηση ορίου συνταξιοδότησης στα 67 έτη
*Μειώσεις συντάξεων
*Κατάργηση του αφορολόγητου ορίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες
*Θέσπιση εισοδηματικού κριτηρίου για παροχή δωρεάν συγγραμμάτων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Α! Δε θέλω να ακούω βλακείες, φυσικά και δεν είστε ηλίθιοι όλοι εσείς που τους ψηφίσατε. Οι άλλοι είναι ηλίθιοι. Αν είχαμε βγάλει τον Τσίπρα, τώρα θα είχαν κατακτήσει τη Γη οι εξωγήινοι. Και θα ήταν και κακοί.



 RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.