# #

5 Μαΐ 2012

Ο ΠΡΕΤΕΝΤΈΡΗΣ ΚΑΙ Η ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ!







Α ρε Γιάννη... Σε ξέρω κοντά τριάντα χρόνια, ξέρω τι σκέπτεσαι πριν ακόμα αρχίσεις να σκέφτεσαι! Σου ‘χουν στο πιάτο έτοιμη τη σκέψη κι εσύ την παίρνεις και την ξαναπλάθεις, λες κι είναι κουλουράκι!!! Δύσκολο, πολύ δύσκολο, κάτι που δεν είναι δικό σου να το κάνεις να φαίνεται δικό σου!
Και δεν μπορώ να πω ότι δεν τα καταφέρνεις... Θυμάσαι εκείνο το παλιό «πέστα με δικά σου λόγια;» 
Μπράβο σου ρε Γιάννη, που τα κατέφερες και το ανέδειξες σε «δημοσιογραφία» αυτό το «πράμα»...  
Δύσκολο για κάποιον που δε μπορεί να το μυριστεί, αλλά για κάποιον που ξέρει, μπαμ κάνει το «adaptation!» 
Λυπάμαι που το λέω, αλλά δημοσιογράφος δεν είσαι Γιάννη μου, rewriter είσαι… Κι επειδή υπάρχουν κι άλλοι πολλοί στο «επάγγελμα» εγώ σε θεωρώ από τους πρώτους, μη σου πω και τον πρώτο!
Δε σε ψέγω, βέβαια, που δε θέλησες ή δε μπόρεσες να είσαι δημοσιογράφος...Με σένα δεν αποκλείεται να ισχύει εκείνο το «που ‘σαι νιότη που ‘λεγες πως θα γινόμουν άλλος!» 
Την άποψή μου λέω Γιάννη μου, και μην την παίρνεις τοις μετρητοίς...
Στον ίδιο ντορβά λοιπόν Γιάννη, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί... Να χαρώ εγώ που λέμε εμείς εδώ στη Σαλονίκη... Λαϊκιστές οι από δω «όσοι ανακήρυξαν το Μνημόνιο σε αδιαμφισβήτητο και αναπόφευκτο μονόδρομο της εθνικής μας ύπαρξης», λαϊκιστές και οι από εκεί, αλλά παρασημοφορημένοι και κοσμημένοι με όλο τον απαξιωτικό πλούτο της Ελληνικής γλώσσας: «Από την άλλη πλευρά, έχουμε τον λαϊκισμό των εύκολων λύσεων και των πρόχειρων διαγγελμάτων, των καταγγελιών και των εξαγγελιών, των καφενόβιων και των σαλταδόρων. Όσων αντιμετωπίζουν την κρίση όχι ως καταστροφή αλλά ως όχημα για να προωθήσουν την αφεντιά τους. Για να το πω κι αυτό με άλλα λόγια, είναι ένας λαϊκισμός που περιφέρει την ανευθυνότητα μεταμφιεσμένη σε μαγκιά - τζάμπα μαγκιά!»
Εύγε Ιωάννη rewriting star, επέτυχες το ακατόρθωτο ως ευπειθής και υπάκουος και ως τζάμπα rewriter-δημοσιογράφος... Να σε πάρουν χαμπάρι ακόμα και οι αγράμματοι!

Ο τζάμπα φίλος σου
 
Χάρρυ Κλυνν
 

1 σχόλιο:

  1. ΝΟΘΕΙΑ.... Εκεί στηρίζονται πλέων , κάποιοι τύποι έχουν κάνει πολλά που αν τους βλέπεις λες αυτός δεν βγαίνει με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ και τσουπ τον βλέπεις και σε περίοπτη θέσει!!!!!!!! ....

    Πως γίνετε ΕΕΕ!!! Οι λέσχες, οι σύλλογοι,οι όμιλοι, οι Στοές, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ...

    Πως γίνετε το μαγείρεμα , τελειώνει η ψηφοφορία και αρχίζει η καταμετρήσει, εκεί θέλει όλη η εφορευτική επιτροπή ΝΑ ΜΈΤΡΗΣΗ ΕΠΊ ΤΌΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ που παίρνει ο κάθε υποψήφιος, να υπογράψουν όλοι από την εφορευτική επιτροπή και ο δικαστικός αντιπρόσωπος ώστε να ξέρουνε ΌΛΟΙ ποιος και πόσους σταυρούς πήρε και να ζητήσει και την κατάσταση αυτή να την πάρουν όλοι υπογεγραμμένη και σφαγισμένη από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, όμως το μαγείρεμα δεν σταματά ΕΔΏ τελειώνει η διαδικασία αυτή σφραγίζετε το σάκος και φεύγει, αμάν!!!! που πάει; ποιοι μπορούνε να τον ξεσφραγεισουν και να τον μαγειρέψουν ΥΠΈΡ του-της ΧΧΧ υποψηφίου; Οι σκοτεινοί ΤΎΠΟΙ, βάζουν και βγάζουν ψηφοδέλτια από το ίδιο κόμμα με άλλο υποψήφιο!!! Μην πέσετε κάτω έτσι βγαίνουν τα κοπρόσκυλα..

    Όμως οπού δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ αντιπρόσωποι ΌΛΩΝ τον κομμάτων ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΌΜΜΑ γίνετε ΑΔΎΝΑΜΟ και ΑΥΤΟ ΤΟ γνωρίζοντας το ΟΙ ΤΎΠΟΙ, βγάζουν και ΒΆΖΟΥΝ και ψηφοδέλτια του ΑΔΎΝΑΜΟΥ κόμματος υπέρ του ΔΥΝΑΤΟΎ κόμματος.. Αν όμως έχουν τηρηθεί κατά γραμμα η παραπάνω διαδικασία θα έχει δικαίωμα το κάθε ΚΌΜΜΑ του ελέγχου ΚΑΙ με αποδείξει, την ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΊ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΙ...

    Κάποια Όλγα Κεφαλογιάννη την ξέρετε; Στης εκλογές του 2007 βγήκε στο νομό Ρεθύμνης Βουλευτής της Ν.Δ τον αντίπαλο της από το ίδιο κόμμα τον ξανάείδατε; τον ακούσατε; Εμμμμ οι ΤΎΠΟΙ που λέγαμε, οι Λέσχες, οι όμιλοι,οι σύλλογοι, οι στοές!!!

    {{Όταν ο κ. Σχοινάς αντέδρασε στις μεθοδεύσεις εις βάρος του, διαγράφηκε και από τη ΝΔ για "αντικομματική συμπεριφορά"}]Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με 12.520 σταυρούς, μόλις 24 σταυρούς περισσότερους από τον δεύτερο υποψήφιο του ίδιου κόμματος. 24 ,24, 24, 24, μαγικό νούμερο δεν το γνωρίζω όμως γνωρίζω ΟΤΙ Η Όλγα Κεφαλογιάννη γεννήθηκε το έτος 1975 είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός, κόρη του τέως βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της Ελένης Κεφαλογιάννη ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

    Αυτά θα τα πούνε σήμερα τα ΜΜΕ να τα μαθαίνει ο κόσμος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.