# #

15 Ιαν 2012

Μαρία ντε Ναγκλόβσκα . . . "H Σεξουαλικη μαγεια" !



Μαρία ντε Ναγκλόβσκα


Η Μαρία ντε Ναγκλόβσκα φαίνεται πως γεννήθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, η καταγωγή της ήταν από τον Καύκασο, η οικογένεια της είχε παλιές ρίζες από αυτή την περιοχή.

Παντρεύτηκε ένα Πολωνό ευγενή αλλά χώρισε πολύ σύντομα, έκανε πολλά ταξίδια και τελικά εγκαταστάθηκε στο Παρίσι, στην συνοικία Μονπαρνάς.

Επηρεάστηκε από το έργο του μύστη Π. Μ. Ράντολφ (1815-1875), που το κυριότερο έργο του ήταν:
 «Η Σεξουαλική Μαγεία» και ...επάνω σε αυτό στηρίζονταν οι τελετουργίες της ομάδας που και μετά το θάνατο του Ράντολφ συνέχισε να υπάρχει.

Η Μαρία ντε Ναγκλόβσκα μυήθηκε στην ομάδα που είχε ιδρύσει ο Π. Μ. Ράντολφ και κατόπιν ίδρυσε μια δική της μαγικό-σεξουαλική ομάδα ονομαζόμενη «του τρίτου τέρματος της Τριάδας» που αποσκοπούσε στην έλευση της εκκλησίας του Αγίου Πνεύματος Της Γυναίκας του Παράκλητου.

Η Μαρία ντε Ναγκλόβσκα μέσω των μελών της ομάδας της έκανε ομαδικά τελετουργικά ερωτικής μαγείας.

Η «Χρυσή Λειτουργία» -έτσι την ονόμαζε- ήταν ο κεντρικός πυρήνας της τελετουργικής ερωτικής μαγείας της παράξενης αυτή σεξομυστικίστριας .

Δεν έχουμε στοιχεία για τον θάνατό της, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς κατά την διάρκεια της κατοχής του Παρισιού από τους Γερμανούς και κανείς δεν έμαθε κάτι για αυτήν -εικάζεται ότι λόγω των γνώσεων που κατείχε- την πήραν μαζί τους. 
http://magikoserotismos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.