# #

2 Ιαν 2022

Στο φως τα στοιχεία για διασωληνώσεις και θανάτους, ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων!!!

 




Κυβέρνηση και ειδικοί πήραν τους εμβολιασμένους στον λαιμό τους; 

Ήταν εντέλει ολέθριο λάθος η διαβεβαίωση της «απόλυτης ελευθερίας»;

Σε πείσμα της σκόπιμης απόκρυψης κρίσιμων πληροφοριών για την πανδημία από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας, η «κυριακάτικη δημοκρατία» συγκεντρώνει για πρώτη φορά και φέρνει στο φως όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις και θανάτους, τόσο για τους ανεμβολίαστους όσο και για τους ...

πλήρως εμβολιασμένους.

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Γαλούπη ρίχνει φως σε μέχρι τώρα άγνωστες πτυχές της πανδημίας για το «μαύρο» τρίμηνο της κατάρρευσης του ΕΣΥ και των μαζικών θανάτων το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου. Τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στο Υπουργείο Υγείας, στον ΕΟΔΥ και τις Υγειονομικές Περιφέρειες, αλλά όχι και στους πολίτες, που παραμένουν ανενημέρωτοι από την Πολιτεία για τους πλέον κρίσιμους δείκτες.

Δίνει όμως και μία εξήγηση για την αιφνίδια απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει να ανακοινώνει λεπτομερώς τις νοσηλείες, ακόμα και τους θανάτους σε σύγκριση με το επίπεδο εμβολιασμού των συμπολιτών μας που έπεσαν θύματα της πανδημίας. 

Γεγονός που αποδείχτηκε ολέθριο, μαζί με την εγκληματική απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει την λειτουργία σε «σκυλάδικα μόνο για εμβολιασμένους». 

Την ίδια στιγμή που κατέστρεφε την εστίαση και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ενώ έχει αποδειχθεί πως οι πιθανότητες μετάδοσης του κορονοϊού σε ανοιχτό χώρο ή σε χώρο με μικρή επισκεψιμότητα, είναι εξαιρετικά μικρές.

Αντίθετα, επέτρεπε σε εκατοντάδες άτομα να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον όλη νύχτα, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, με το πρόσχημα ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, άρα και πλήρως ελεύθεροι!

Τα στοιχεία είναι πράγματι συγκλονιστικά και οπωσδήποτε θα προκαλέσουν την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.