# #

3 Ιαν 2021

Κοίτα κάτι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι που διδάσκουν ήθος και αξιοπρέπεια στους αυριανούς επιστήμονες!

 


Τώρα όμως υπάρχει μια εξέλιξη την οποία δεν μπορεί να προσπεράσουν αδιάφορα.

Πόσο μάλλον που οι περισσότεροι/ες απ' αυτούς/ες είναι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ως εκ τούτου εξυπακούεται ότι πρέπει να διδάσκουν στους αυριανούς επιστήμονες ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν είναι δηλαδή δυνατόν ο ίδιος ο πρωθυπουργός να τους αποδίδει δημοσίως -έστω και έμμεσα- ότι είναι μαριονέτες και έχουν διακοσμητικό ρόλο, να τους φτύνει κατάμουτρα κι αυτοί να λένε ότι ...

ψιχαλίζει.

Και το πιο απίστευτο από όλα είναι κάποιοι απ' αυτούς το ομολογούν, όπως ο Καθηγητής της Μικροβιολογίας της Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Αλκιβιάδης Βατόπουλος, Και αντί να βγει και να καταγγείλει την ξεφτίλα που δέχτηκε, εμφανίζεται σαν κλαμένο  μαθητούδι -ένας επιστήμονας με ένα τόνο πτυχία επαναλαμβάνουμε!- γιατί ο δάσκαλος του, τον έβγαλε εκτός μαθήματος!  (Αλλη είναι η παρομοίωση που αρμόζει αλλά ... ας μην ξεφύγουμε).

Δεν γνωρίζουμε καμιά άλλη αντίδραση (αυτή μας την πληροφορεί η ιστοσελίδα libre.gr) από κανέναν άλλο "διαπρεπή" επιστήμονα της επιτροπής. 

Και εδώ δεν χωρούν μισόλογα. Οποιος/α θέλει να διασώσει ίχνος επιστημονικού κύρους του, πρέπει άμεσα να παραιτηθεί απ' αυτή την επιτροπή και να καταγγείλει την Λουδοβίκεια συμπεριφορά του νέου Μωυσή. Ολα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτία.


πηγή

2 σχόλια:

  1. Δυστυχως αυτοι εχουν χασει προ πολλου την αξιοπρεπεια τους,προσπαθωντας ηλιθιωδως[πχ Μαγιορκινης]να καλυψουν πολιτικες αποφασεις.Καταντησαν ακολουθοι μιας φαρσοκωμωδιας,της δηθεν στατιστικης των κρουσματων με αναξιοπιστα τεστ και δειγματοληψιες κατα το δοκουν.Διεπραξαν ΥΒΡΙΝ οταν εμειναν απαθεις στον ΕΡΑΝΟτων συναδελφων τους στο Παπανικολαου για το φαρμακο.Δεν τους πρεπει ουτε η ιδιοτητα τους ως ιατροι ουτε τα πτυχια τους.Μια μιζερη πλεμπα που σερνεται πισω απο μια δρακα ανοων και διεστραμμενων πολιτικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστήμη Χωριζομένη Αρετής ,
    Πανουργία μάλλον ή Μωρία φαίνεται.

    Αυτοί είναι οι σημερινοί "Επιστήμονες" που λαμβάνουν αποφάσεις "για το καλό μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.