# #

15 Δεκ 2020

Μόνο στο τσίρκο των Μητσοτάκηδων μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα

 

Mούφα με πατέντα μυρίζει η ιστορία των

 "πρακτόρων 000"😂😂


 Από αυτά που ανακοίνωσαν χτες το απόγευμα τα κανάλια, συνάγεται ότι οι δύο φοβεροί και τρομεροί ... "κατάσκοποι" και "προαιώνιοι εχθροί του έθνους" αφέθηκαν ελεύθεροι, λόγω του ότι ... δεν πιάστηκαν επ' αυτοφώρω, επί το έργον!!! 

Ακόμα το ψάχνουν λέει το θέμα τα λαγωνικά της ΚΥΠ (των πρακτόρων η σχολή, που είσαι αμίμητε πράκτορα Θού-Βού και συ υποπράκτορα Μάπ μαζί!). 

Μάλλον μια μούφα με πατέντα μυρίζει και αυτή εδώ η ιστορία των "πρακτόρων 000" και των "αστυνόμων Σαΐνηδων". 

Προφανώς για εσωτερική κατανάλωση. Για να ξεχνάμε την πείνα, τη σκλαβιά και το θανατικό σε τούτα τα χρόνια της πανούκλας.

Ξέρετε εσείς σε κανένα κράτος του κόσμου να έχουν ποτέ πιάσει πραγματικούς κατασκόπους, που μάλιστα να έχουν "ομολογήσει" τη "δράση" τους, και να τους έχουν αφήσει ελεύθερους γιατί ... πέρασε το αυτόφωρο;


Μόνο στο τσίρκο των Μητσοτάκηδων μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όχι σε σοβαρά κράτη του κόσμου, ανεξαρτήτως καθεστώτος. 

Άλλωστε, οι Τούρκοι τι ανάγκη έχουν να στείλουν έναν ... μάγειρα να κατασκοπεύσει ελληνικά πολεμικά πλοία;


Αφού ό,τι θέλουν να μάθουν οι Τούρκοι, το πληροφορούνται απευθείας από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, που ελέγχουν τα πάντα στον ελληνικό αστικό στρατό και που, άλλωστε, διαρκώς κάνουν ασκήσεις στη Μεσόγειο με στόχο τη ... Ρωσία, έχοντας μαζί τους στην αρμάδα του Έκτου Στόλου, ελληνικές και τουρκικές ναυτικές δυνάμεις για ορντινάτσες!


Ειδικά δε οι ελληνικές ορντινάτσες στέκονται σούζα μπροστά "στον εξ Αμερικής αφέντη" από το 1947. Yes,sir! Διαταγάς boss!...  



Νίκος από Βόλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.