# #

22 Μαΐ 2019

Λεπτοκαρυά...Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες του Φορέα Τουρισμού και Ανάπτυξης..αλλάζουν τον τόπο μας( εικόνες και βίντεο)



Άλλαξε εντυπωσιακά η κεντρική υπόγεια διάβαση στη Λεπτοκαρυά....

Υπεύθυνος για την καλαίσθητη καλλιτεχνική στροφή σε ένα κεντρικό σημείο του τόπου μας είναι ο Φορέας Τουρισμού-Ανάπτυξης και Προβολής της Λεπτοκαρυάς.

Από την ώρα που δημιουργήθηκε ο Φορέας - ο οποίος δέχτηκε...
κακόπιστη κριτική από ορισμένους-
άλλαξαν αρκετά σημεία τα οποία δυσφήμιζαν  τον τόπο.

 Απλά και μόνο επειδή κάποιοι ανέλαβαν εθελοντική δράση από μόνοι τους και στην πράξη απέδειξαν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι όχι η προσωπική προβολή ή η αντιπολίτευση εναντίον του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά η αγωνία να αλλάξει η Λεπτοκαρυά και να γίνει ένας τουριστικός προορισμός που δεν θα έχει σκουπίδια και άσχημες εικόνες οι οποίες δυσφημίζουν και μειώνουν τον πολιτισμό μας αλλά και την οικονομική μας ανάπτυξη.


























Η τελευταία  πολύ όμορφη παρέμβαση στην υπόγεια διάβαση άλλαξε κυριολεκτικά  ένα κεντρικό σημείο που μεχρι πριν λίγο καιρό ήταν από τα χειρότερα ,γεμάτα παρακμιακά συνθήματα, σκουπίδια και βρωμιές..


























Υπεύθυνοι για αυτή την καλαίσθητη και καλλιτεχνική παρέμβαση εκτός από τον Φορέα ήταν και ο  κ. Πέτρος Κιάφας ο οποίος χρηματοδότησε το έργο μαζί με τον Άρη τον Κουτσιαρή και δύο καταπληκτικά παιδιά του Δήμου μας , ο Σπύρος και η Αλεξάνδρα.








Δύο όμορφα, χαμογελαστά ευγενέστατα παιδιά του Δήμου μας με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες, με μια παρουσία που αποκόμισε θετικότατα σχόλια από όλους μας...




Τα υπέροχα χαμόγελα των παιδιών του Φορέα και των καλλιτεχνών μας δείχνουν ότι προσφέρουν εθελοντισμό, αγάπη,δημιουργία και πραγματική διάθεση να προσφέρουν στον τόπο μας απλά και μόνο διότι τον αγαπούν, τον σέβονται και γνωρίζουν καλύτερα από όλους( από ότι φάνηκε) ότι αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς οι ίδιοι δεν θα αναπτυχθεί η Λεπτοκαρυά ποιοτικά,καλαίσθητα και οικονομικά..

Ένα πολύ τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση για μας τους υπόλοιπους αλλά και για τους δεκάδες υποψήφιους των δημοτικών εκλογών που θα ήταν χρήσιμο και γι αυτούς να αποδείξουν στην πράξη τον ενδιαφέρον τους για το χωριό μας ..

Έχουμε τη μαγιά....

και μας χαμογελάει με νόημα....

Το πιάσαμε το...υπονοούμενο;







https://wwwaristofanis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.