# #

7 Ιουν 2018

Συνδικαλιστικού απατεώνες χαρακτηρίζει Διευθυντής Σχολείου της Κατερίνης το ΔΣ Συλλόγου Εκπ/κών

Καταγγελία
Αποτέλεσμα εικόνας για Πιερια

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας καταγγέλλει τον Διευθυντή του 12ου Δηµοτικού Σχολείου Κατερίνης για την παρεµπόδιση της ..
συνδικαλιστικής ενηµέρωσης των εκπαιδευτικών του 12ου Δηµοτικού Σχολείου Κατερίνης από εκπρόσωπο συνδικαλιστικής παράταξης. 

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ν. Πιερίας επισηµαίνει ότι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωµα και κατάκτηση του συνδικαλιστικού κινήµατος  η ενηµέρωση των συναδέλφων στους χώρους εργασίας. 

Η παρεµπόδιση συνδικαλιστικής δράσης και η απαγόρευση ενηµέρωσης είναι καταδικαστέα, παραπέµπει σε άλλες εποχές και δεν µπορεί να γίνει αποδεκτή από το οργανωµένο συνδικαλιστικό κίνηµα.



Για το Δ.Σ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    Βασίλης Λάµπρου                        Σταµατία Γιάντσιου



Η απάντηση του...σεβαστού Δ/ντή


«Σεβαστά» μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, θέλω να σας θυμίσω ότι κανείς υποψήφιος δεν μπορεί να αυθαιρετεί, να μην ακολουθεί τα προβλεπόμενα, αλλά και να προσπαθεί να ηρωποιηθεί μέσω του καιροσκοπισμού. 
Αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να προστατέψετε τα οφίτσια σας και την κατ` επάγγελμα συνδικαλιστική σας ιδιότητα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ή είστε θύματα παραπληροφόρησης ή συνδικαλιστικοί απατεώνες.

Ο διευθυντής του 12ου Δ.Σ. Κατερίνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.