# #

22 Απρ 2018

Ο Πάγκαλος ομολόγησε κακουργηματική πράξη που τον βαραίνει, η πολιτεία τι έκανε;

Νίκος Νικολόπουλος: Ο Πάγκαλος ομολόγησε  κακουργηματική πράξη  

που τον βαραίνει, η πολιτεία τι έκανε;

Σαν κεραυνός εν αιθρία πριν από αρκετά χρόνια είχε πέσει στο ΠΑΣΟΚ η είδηση της συγκλονιστικής ομολογίας του παλαιού κεντρικού στελέχους του κόμματος Σπύρου Αυγερινού ότι ο Θεόδωρος Τσουκάτος πήρε από τη Siemens 1.000.000 γερμανικά μάρκα το 1999, που κατέληξαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ! 

Όπως ήταν φυσικό την έκπληξη ακολούθησε πλήρη αφωνία όλων των μεγαλοστελεχών της εποχής, μέχρι προσφάτως που ο Θόδωρος Πάγκαλος, δοκιμάζοντας την υπομονή του κόσμου και περιπαίζοντας το περί δικαίου αίσθημα, ισχυρίστηκε προκλητικά ότι το να «παίρνεις μαύρα χρήματα και να τα δίνεις στο κόμμα δεν είναι αδίκημα»!!

Mε προκλητικότατο μάλιστα τρόπο ο τέως υπουργός ομολόγησε  δημόσια ότι συμμετείχε σε αξιόποινη κακουργηματική πράξη λέγοντας «ότι και ο ίδιος -αλλά και άλλοι πολιτικοί που γνωρίζει- έχουν πάρει χρήματα από «χορηγούς» που πήγαν στα κομματικά ταμεία…».

Όμως επειδή οι βαριά φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες πρέπει να μάθουν την ροή και την διαδρομή του μαύρου χρήματος προς το ΠΑΣΟΚ μιας και αναπάντητα παραμένουν μέχρι σήμερα τα σχετικά ερωτήματα με το αν πληρώνονται οι δόσεις για τα δάνεια του κόμματος ύψους 200.000.000, – το οποίο κόμμα, πλέον  «πολιτεύεται» με το «καθαρό» ΑΦΜ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πιθανόν μέσα στο επόμενο διάστημα με νέο ΑΦΜ του «Κινήματος Αλλαγής» ή όπως αλλιώς ονομαστεί – ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, με ερώτησή του προς του Υπουργό Οικονομικών έφερε στο προσκήνιο τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου για χορηγίες μαύρου χρήματος σε κόμματα και πολιτικούς, καλώντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον Υπουργό Οικονομικών που έχουν την ευθύνη των Τραπεζών να μας γνωρίσουν τι ακριβώς θα πράξουν ως εκπρόσωποι του Δημοσίου στη Γενική Συν/ση και στη Διοίκηση των δανειστριών Τραπεζών, ποια θέση διατύπωσαν και αν αυτή κατεγράφη από τα μέλη που η Κυβέρνηση πρότεινε και επέβαλε και τέλος αν έχει σχηματισθεί δικογραφία κατά του κ. Πάγκαλου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.