# #

2 Δεκ 2017

Ουφ! Γλυτώσαμε τον γύρο αδέρφια....Ευτυχώς που αντέδρασαν έντονα ο Καραμανλής, ο Βενιζέλος.ο Πάγκαλος και οι άλλοι καλοφαγάδες «εθνοπατέρες»




Ουφ! Γλυτώσαμε. 
Ευτυχώς ήταν ψεύτικη η είδηση που μετέδωσε ο Σκάει και τα άλλα ΜΜΕ των παραμυθάδων. 

Η ΕΕ δεν απαγορεύει τον γύρο. Γιατί ήμασταν έτοιμοι να στήσουμε οδοφράγματα έξω από τα ψητοπωλεία, να κάνουμε διαδηλώσεις κρατώντας σουβλάκια. «Κάτω τα χέρια από το γύρο»!

Είναι που αντέδρασαν έντονα ο Καραμανλής, ο Βενιζέλος και άλλοι καλοφαγάδες «εθνοπατέρες». Ο Κωστάκης ο Β’ απείλησε μάλιστα τον Κούλη με αποχώρηση από τη ΝΔ. «Αν δεν μιλήσεις στην αφέντρα Μέρκελ, θα κάνω κόμμα με σήμα το..
πιτόγυρο».

Ο Κούλης έντρομος του εξήγησε πως το είπαν για τέσσερις λόγους: 
Ο πρώτος ήταν για να σπιλώσουν τους Πράσινους, τους Οικολόγους. 
Ο δεύτερος ήταν για αποπροσανατολισμό, 
ο τρίτος για να δείξουν πόσο ανεκτική είναι η ΕΕ κι 
ο τέταρτος… η συνήθεια. 

Έχουν πει τόσα πολλά ψέματα τα ΜΜΕ, που δεν μπορούν πια να πουν ούτε μια αλήθεια, ακόμα κι όταν δεν χρειάζεται να μας κοροϊδεύουν.

Σώσαμε το γύρο, χάνουμε τα σπίτια μας. 
Οι τοκογλύφοι μας αλλάζουν πάλι τα φώτα βουτώντας και τη ΔΕΗ με τις ευλογίες της αριστερής ακροδεξιάς κυβέρνησης. Φυσικά θα μας γυρίσουν ανάποδα να πέσουν τίποτε ψιλά, που έμειναν στις τσέπες από τις προηγούμενες περικοπές μισθών και συντάξεων.

Θα έχουμε επομένως γύρο, αλλά δεν μπορούμε να τον αγοράσουμε, αφού δεν άφησαν καθόλου λεφτά. 

Τι θα κάνουμε; 
Θα τον βλέπουμε, θα τον θαυμάζουμε, θα τον μυρίζουμε. «Φάτε μάτια ψάρια» ή μάλλον γύρο. Πόσο «τυχεροί» θα είναι οι άστεγοι δίπλα σε σουβλατζίδικα τώρα που αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί!

Γύρος. Γύρος χοιρινό, μοσχαρίσιος, γύρος διαβουλεύσεων, γύρος συνταξιούχων, εργαζομένων κι ανέργων που σιγοψήνονται για να περιδρομιάσουν οι πλούσιοι κηφήνες.
«- Αλέξη, πιάσε κάνα εκατομμύριο άστεγους με απ’ όλα.
- Έφτασεεε!»

Η καλή ΕΕ που επιτρέπει το γύρο κι επιβάλει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. 

Που απαγορεύει τα όπλα στη Σαουδική Αραβία... κατόπιν εορτής. 

Όλα κι όλα, τις γενοκτονίες τις κάνουν οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι: Γερμανοί, Εγγλέζοι, Γάλλοι… Μαζί με τους Αμερικάνους φυσικά. 

Γιατί, ρε Σεΐχηδες, θέλετε να τους πάρετε τη δουλειά; 
Τι καλοί! επιτρέπουν το γύρο. Από τρελές αγελάδες; 
Τις οποίες πρώτα φάγαμε και μετά αποχώρησαν οι Βρετανοί…

Το μόνο που δεν επιτρέπουν σίγουρα είναι οι πρόσφυγες. Δεν τους θέλουν ρε παιδάκι μου. Λένε, πως τους φοβούνται! Μπορεί να τους βομβάρδισαν, να έκαψαν τα σπίτια τους, να λεηλάτησαν τις χώρες τους, να τους έπνιξαν, να τους κομμάτιασαν στα ναρκοπέδια, να τους φυλάκισαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά τους φοβούνται! Οι τύψεις είναι όντως τρομακτικές.

«Habemus γύρο» λοιπόν, έχουμε γύρο! Δεν έχουμε βέβαια μισθούς, συντάξεις, υγεία, παιδεία, αεροδρόμια, ΔΕΚΟ, νησιά, λιμάνια, δικαιώματα, ελευθερία, δεν έχουμε καν χώρα, αφού την ξεπούλησαν, όμως μας άφησαν το γύρο. Καλοσύνη τους...

«Γύρω - γύρω όλοι, στη μέση οι χαχόλοι, ήρθε μια διαταγή, να μας γδάρουν το πετσί». Πράγματι έχουμε γύρο και θα χορτάσουμε όλοι, αρκεί να σουβλίσουμε τα καθάρματα, τ’ ανελέητα κτήνη, που μας βασανίζουν… Άραγε θα τολμήσουμε να τους κάνουμε με τα κρεμμυδάκια ή θα συνεχίσουν να μας τρώνε ζωντανούς;


mitsos175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.