# #

19 Σεπ 2017

Λεπτοκαρυά...Ξεκίνησε ο Φορέας Τουρισμού-Ανάπτυξης και Προβολής Λεπτοκαρυάς

Φωτογραφία του Giorgos Atsaves.


Χτες το βράδυ στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς

Οι εισηγήσεις ήταν άψογες και ενδιαφέρουσες και σε περιεχόμενο και σε παρουσίαση...

Η Κα Ευαγγελια Ξυπτερα, ο κ. Μπάμπης Μαρινίδης και ο κ. Κωνσταντίνος Κουκάρας παρουσίασαν ο καθένας από τον τομέα του ενδιαφέρουσες απόψεις-προτάσεις που ελπίζουμε ότι θα προβληματίσουν την τοπική κοινωνία ( τους συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους και την εκδήλωση και τον εαυτό τους) και θα ωθήσουν τους επιχειρηματίες, την δημοτική αρχή,
τους δημότες να διορθώσουμε όλοι μαζί τα κακώς κείμενα ,να ομορφύνουμε τον τόπο μας, να τον προβάλουμε και να τον αναδείξουμε σ εναν τουριστικό προορισμό που πραγματικά το αξίζει ...



Έλαμψαν με την απουσία τους αρκετοί τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι, η πλειοψηφία των επιχειρηματιών της παραλίας και όχι μόνο, οι οποίοι κυρίως καρπώνονται τα οικονομικά οφέλη του μοναδικού προιόντος , του τουρισμού..

Όσοι πάντως παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του φορέα , και τους ευχαριστούμε γι αυτό, πιστεύουμε ότι θα μεταφέρουνε τις θετικές τους εντυπώσεις και τους προβληματισμούς που αποκόμισαν από τις πολύ σοβαρές παρουσιάσεις των ομιλητών.





















Φωτογραφία του Johnny Prapas.


Κάθε αρχή και δύσκολη...

Υπάρχουν συμπολίτες μας που πραγματικά ενδιαφέρονται για τον τόπο μας..

Απομένει να το αποδείξουμε όλοι μαζί...

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν..

Οι δράσεις του Φορέα θα ενταθούν..

Ελπίζουμε ότι οι αδιάφοροι απόντες συμπολίτες μας (δημοτικοί άρχοντες,επιχειρηματίες, εκπαιδευτικοί, μαθητές και φοιτητές, επιστήμονες του τόπου, σύλλογοι  και συνδημότες μας) δεν είναι αδιάφοροι τελικά, απλά ήταν απόντες στην πρώτη μας εκδήλωση για κάποιους άλλους λόγους.





Κώστας Τουρνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.