# #

11 Μαρ 2017

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς τίμησε τη γυναίκα...

Φωτογραφία του Dionisis Kehagias.

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με μία λιτή αλλά άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση στις 8 του Μάρτη 2017, στον χώρο της βιβλιοθήκης.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο... Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Συμεών Οφίδης και η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Σαλιώρα.

Στην κατάμεστη αίθουσα έγινε ομιλία με θέμα «Η Γυναίκα Διαχρονικά» από την Βασιλική Αχυρίδου-Κουκάρα, συνταξιούχο εκπαιδευτικό και γραμματέα του Συλλόγου. 

Στη συνέχεια η συνδημότισσα συγγραφ
έας κ. Γεωργία Κακαλοπούλου μας ταξίδεψε μέσα από τα βιβλία της «Μελωδία της θύελλας», «Η Υπόσχεση», «Θεοί και Φύλακες», «Λόγοι Μοναξιάς» σε κόσμους ξεχωριστούς.

Την εκδήλωση έντυσαν με έργα «γένους θηλυκού» οι καλλιτέχνες Μιχάλης Κωστόπουλος, Δημήτριος Μυλωνέρος, Ελένη Ποτουρίδου, Βασιλική Αχυρίδου-Κουκάρα, Ευάγγελος Βλάχος, Νίνα Σακελλαρίου-Καλλιού και Σόλλυ Χρυσικοπούλου.

Η βραδιά έκλεισε με τραγούδια αφιερωμένα στη γυναίκα που ερμήνευσε η κ. Μαρία Στάθη συνοδευόμενη στην κιθάρα από τον κ. Λευτέρη Κηπόπουλο.

Η ομάδα εργασίας αποτελούμενη από τις κ. Τριανταφυλλιά Μυλωνέρου, Ευαγγελία Γιάντσιου, Σοφία Κατέλα, Νίτσα Ποτουρίδου, Αλεξάνδρα Κατέλα-Βλάχου, Βαλασία Καραγεωργίου, ετοίμασαν και προσέφεραν σε όλες τις κυρίες ένα αναμνηστικό συνοδευόμενο με ένα κόσμημα φιλοτεχνημένο από την κ. Βασιλική Αχυρίδου-Κουκάρα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Διονυσία Κατσικούδη.
Οι παρευρισκόμενοι έφυγαν παίρνοντας ένα βιβλίο μαζί με μια νηστίσιμη συνταγή
διακοσμημένη με δενδρολίβανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.