19 Δεκ 2015

Ετσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα. Συγκλονιστικό ντοκουμέντο 1982Ετσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα. 
Συγκλονιστικό ντοκουμέντο 1982


Καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής

Τα πρώτα καταστροφικά έργα του πασόκ με τις χωματερές απο τότε που έβαλε την Ελλάδα στην ΕΟΚ. Αυτή είναι η πρόοδος που έκαναν για να γίνουμε ευρω-πέοι. Κατέστρεψαν τις Ελληνικές παραγωγές. 

Δραματικές εικόνες απο την κυνηγημένη κι εξαφανισμένη ταινία του...
θόδωρου Μαραγκού
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. 1983.

1 σχόλιο:

 1. "Αέρα, Αέρα δεν φεύγει η χολέρα"
  Όταν ένα κράτος, όπως η Ελλάδα, κυβερνήθηκε (και εξακολουθεί να κυβερνάται) από προδότες και πράκτορες ξένων τοκογλύφων αυτά, τα οποία για όλους σήμερα φαίνονται να είναι λάθος, γι' αυτούς είναι τα σωστά. Στη σημερινή δηλαδή οικονομική, αλλά και κοινωνική αθλιότητα, δεν φτάσαμε κατά τύχη. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, έγιναν πράματα και θάματα.
  Ποιος δεν θυμάται την Αλλαγή του Παπανδρέου της CIA;
  Ποιος δεν θυμάται την Αλλαγή του Παπανδρέου που έδινε χρήματα σε αγρότες, για να κάθονται στα καφενεία;
  Ποιος δεν θυμάται την Αλλαγή του Παπανδρέου που έδινε μισθούς σε εργαζόμενους ΔΕΚΟ που δεν εργάζονταν;
  Ποιος δεν θυμάται την Αλλαγή του Παπανδρέου που ήθελε να βάζει τους πάντες στα Πανεπιστήμια;
  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!
  Κατά ΠΑΣΟΚ σήμαινε …………………….
  ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΤΕΜΠΕΛΙΑ γι’ αυτούς οι οποίοι δεν σεβάστηκαν το ψωμί που έτρωγαν και τρώνε και φυσικά ήθελαν και θέλουν να τεμπελιάζουν.
  ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ φώναζαν και φωνάζουν αυτοί, οι οποίοι έβαζαν και βάζουν ΜΕΣΟΝ για να εργαστούν στο δημόσιο.
  ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΕΞΟΥΣΙΑ φώναζαν αυτοί, οι οποίοι ήθελαν να την κατακτήσουν μέσω των ΚΛΑΔΙΚΩΝ, για να πλουτίσουν.
  ΠΑΣΟΚ = Κοινωνική αρρώστια.
  Με τους χειρότερους ανθρώπους της κοινωνίας χτίστηκε η κοινωνία των δικαιούχων. Με δανεικά συμπλήρωνε ο Ανδρέας τα δικαιώματα και τα αυξημένα εισοδήματα.
  Όλα αυτά ήταν εγκλήματα και ήταν βέβαιο ότι σε κάποια στιγμή θα τα πληρώναμε. Στην αρχή ΤΡΩΓΑΜΕ τα ΠΑΚΕΤΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ και μετά αρχίσαμε τα ΔΑΝΕΙΚΑ και το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Όλα αυτά δεν ήταν τυχαία. Δεν υπάρχει τίποτε τυχαίο στην εξουσία. Η ελληνική κοινωνία, δεν έφτασε στο σημερινό τελικό στάδιο μέσα σε λίγα χρόνια. Παπατζή έλεγαν τον ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!! , ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ!! έλεγαν για τον ΑΝΔΡΕΑ, ΒΛΑΚΑ ανεβάζουν και ΒΛΑΚΑ κατεβάζουν τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
  Η Ελλάδα έφτασε σήμερα στην απόλυτη καταστροφή, εξαιτίας αυτών των ανθρώπων, εξαιτίας αυτής της οικογένειας, που ΔΟΥΛΕΨΕ την Ελλάδα για πάνω από μισό αιώνα, αυτής της οικογένειας, που την ΒΥΘΙΣΕ στον Εμφύλιο, την ΕΒΑΛΕ στη Χούντα και μέσα στα σαράντα χρόνια της Μεταπολίτευσης την ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕ και την ΠΑΡΕΔΩΣΕ στους τοκογλύφους. Απαιτήθηκαν αρκετά χρόνια, για να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε ολόκληρη την κοινωνική της βάση σε μια αστική "ΑΦΑΣΙΑ".
  Θ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.