# #

4 Φεβ 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΑΜΑΡΑ




Επιστρέψαμε στη Siemens 6 εκατ. ευρώ που δήθεν χρωστούσε το ελληνικό δημόσιο από επιστροφή φόρων !

Απίστευτο κι όμως αληθινό . 
Η Κυβέρνηση Σαμαρά υποταγμένη πλήρως στα γερμανικά συμφέροντα,έσπρωξε χρήμα στην πιο αμαρτωλή -παγκοσμίως -εταιρεία , τη Siemens,η όποια 'λάδωσε' τους μίσους ,τουλάχιστον, Έλληνες πολιτικούς των δυο τελευταίων δεκαετιών κι έγινε κυρίαρχη στη  χώρα !

Αντι , λοιπόν , να υποχρεωθεί η Siemens να επιστρέψει χρήματα στην Ελλάδα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τον Χριστοφορακο και λοιπούς μάνατζερς της εταιρείας, που τόσο ζημίωσαν τη χωρα , οι Γερμανοί απαίτησαν και , τελικώς , κατάφεραν να εκβιάσουν τη δοσιλογη Κυβέρνηση Σαμαρά , που έσπευσε να δώσει στη Ζιμενς 6 εκατ. ευρώ, που της ' οφείλαμε ' λένε , από.. επιστροφή Φ.Π.Α.

Την ίδια στιγμή , το ελληνικό δημόσιο χρωστάει σε Έλληνες επαγγελματίες και επιχειρηματίες , εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ , δεν συμψηφίζει τα χρέη τους , τους συλλαμβάνει , τους καταστρέφει και τους αναγκάζει να φουνταρουν από μπαλκόνια !

Το πιο φοβερό είναι , που η Siemens , έστειλε εξώδικο κατά του ελληνικού δημόσιου , στο όποιο αναφέρει ότι τα χρήματα που της οφείλονται , δεν είναι μόνο 6 εκατ.τα όποια έλαβε μέσω της Εθνικής Τραπέζης , είναι αρκετά περισσότερα , καθώς αξιώνει να της καταλυθούν και οι τόκοι !!

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτή η Κυβέρνηση θα σπεύσει να ικανοποιήσει το αίτημα των Γερμανών αφεντικών της , μήπως και αυτοί θυμώσουν και τους βγάλουν σε ...διαθεσιμότητα.

Υ. Γ. Εχω πληρη επιγνωση της ειδησης που αποκαλυπτω. Σε αλλες εποχες , η αποκαλυψη ενος τετοιου σκανδαλου , θα επεφερε σοβαρο κυβερνητικο κλυδωνισμο. Τωρα , ομως , δεν ειμαι σιγουρος εαν αγγιξει καποιον αυτη η υποθεση, παροτι θυμιζει τη λαικη ρηση ' εκει που μας χρωστουσαν μας πηραν και το βοδι '
Ενημερωνω τους παντες οτι αυτη την ειδηση μου εδωσε ανωτατο στελεχος του υπουργειου Οικονομικων και μαλιστα εχω στα χερια μου τα σχετικα παραστατικα.
Ειμαι βεβαιος πως αυτο το θεμα , θα το ' θαψουν ' τα καθεστωτικα Μ.Μ.Ε. γι αυτο καλω τους φιλους μου στο facebook να το κοινοποιησουν παντου για να το πληροφορηθουν οσο γινεται περισσοτεροι )

Του Στάθη Κεραμιδά
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/02/blog-post_6119.html#ixzz2sMzuX2I8

1 σχόλιο:

  1. Ρε τι κατεβαζει το μυαλό τους,ή πως διαβαζουν ένα χαρτί, για λιγη δημοσιοτητα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.