# #

21 Ιουν 2013

Ο υπασπιστής του Σαμαρά...Το πάρτι ΤΩΡΑ ξεκινά.

Ο Ευάγγελος ΒενιζέλοςΟ Ευάγγελος Βενιζέλος
“ Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για ένα πολιτικό πρόσωπο να χρησιμοποιεί το brand name ενός κόμματος του οποίου κάποτε οι ψηφοφόροι φώναζαν "Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Δεξιά" και να γίνεται ο πιστός ακόλουθος και υπασπιστής της αβερωφικής Δεξιάς, η οποία φλερτάρει με την Χρυσή Αυγή ”
Οργή προκάλεσε στους ...
εναπομείναντες ψηφοφόρους του πρώην ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με την επιλογή του να είναι ο μοναδικός πρόεδρος κόμματος που στηρίζει την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο εδώ και καιρό πολιτικά τελειωμένος πρώην υπουργός Οικονομικών του καταστροφικού PSI και εμπλεκόμενος στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, το κόμμα του να εισέλθει στη Βουλή, χωρίς να έχει να ρισκάρει τίποτα, επέλεξε τον ρόλο του πιστού υπασπιστή του υπό προθεσμία πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Για μερικά υπουργεία και για την θέση της αντιπροεδρίας σε μία κυβέρνηση που ήδη έχει τελειώσει, επέλεξε να παίξει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες 2.600 οικογενειών. Για μερικά οφίτσια επέλεξε να παίξει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Τουλάχιστον θα ήταν καλό, έστω και τώρα, έστω και αν είναι αργά, να μην επικαλεστεί ποτέ ξανά την έννοια της "Δημοκρατικής Παράταξης". Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για ένα πολιτικό πρόσωπο να χρησιμοποιεί το brand name ενός κόμματος του οποίου κάποτε οι ψηφοφόροι φώναζαν "Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Δεξιά" και να γίνεται ο πιστός ακόλουθος και υπασπιστής της αβερωφικής Δεξιάς, η οποία φλερτάρει με την Χρυσή Αυγή. Δεν μπορεί ένα πρόσωπο το οποίο διατηρεί προνομιακές σχέσεις με τα δομημένα συμφέροντα, να συμβάλλει στην εξόντωση του ελληνικού λαού παίζοντας μικροπολιτικά παιχνίδια πολιτικής διάσωσης.  

Αν έχει λίγη αξιοπρέπεια ο κύριος Βενιζέλος ας ενταχθεί στην Πολιτική Άνοιξη του κυρίου Σαμαρά. Έτσι κι αλλιώς στις επόμενες εκλογές θα αναγκαστούν να συμπράξουν για να πιάσουν το 1,5% και να μην "χαθούν" στα λοιπά κόμματα. 

Το πάρτι ΤΩΡΑ ξεκινά.

2 σχόλια:

  1. Η μόνη κοινή πολιτική πεποίθηση που ενώνει τους ...ανθρώπους αυτούς είναι το φίτσιο δηλαδή να ποζάρουν, να έχουν χλιδή, αναγνώριση και χρήμα, πολύ χρήμα. Κατά βάθος είναι άσχετοι, κενοί και ποταποί. Αν οι λαοί τους απολύαν ούτε για σκουπιδιάρηδες δεν θα τους προσλάμβανε κάποιος. Πως οι λαοί μας ανέδειξαν στην εξουσία αυτά τα ανδρείκελα βαρέων βαρών και μη;
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διότι είμαστε νεορωμιοί ραγιάδες, οσφυοκάμπτες, βυζαντινολάγνοι...

      Μετά από 3,5 περίπου χρόνια πρωτοφανούς σφυροκοπήματος και καμιάς σχεδόν αντίστασης από μέρους μας...

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.