# #

4 Φεβ 2012

Αγωγή - μαμούθ από Εφραίμ σε Βαξεβάνη



Συνεχίζεται η διαμάχη του ηγούμενου Εφραίμ με τον Κώστα Βαξεβάνη. Διαβάστε τι έγραψε ο δημοσιογράφος στο Twitter

 Αγωγή κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη κατέθεσε ο ηγούμενος Εφραίμ, ο οποίος διεκδικεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ως αποζημίωση για την εκπομπή του πρώτου, με θέμα το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

 Ο γνωστός δημοσιογράφος ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter το εξής μήνυμα: "Ανακοίνωση:
 Ο πανάγιος Εφραίμ, μόλις έστειλε αγωγή με την οποία μου ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ. Πώς λένε στις.. πίστες; Δικό σας...".

 Η ανακοίνωση προκάλεσε άμεσα "οργασμό" tweets συμπαράστασης προς τον δημοσιογράφο, που συνέχισε με αρκετή δόση χιούμορ τις σχετικές αναρτήσεις.
 "Γράφω την δεύτερη εκπομπή για το Βατοπέδι. Μόλις τελειώσω,σας υπόσχομαι όλη την Ιερή Αγωγή του Εφραιμ εναντίον μου για να γελάσετε λίγο", έγραψε λίγο αργότερα, ενώ χαρακτήρισε το ποσό που ζητά "ο άγιος", όπως αποκαλεί τον ηγούμενο... "φιλοδώρημα".

 "Ο άγιος Εφραίμ μου έστειλε αγωγή. Μήπως να ζητήσουμε συνδίκαση των αγωγών με τον Ακη; Πελάτες της Τορκάσο και οι δύο είναι...", έγραψε σε άλλο μήνυμά του.

 Η "Εξώδικος ακολουθία"

 Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγες ημέρες, ο ηγούμενος Εφραίμ απέστειλε εξώδικο προς τον Βαξεβάνη και την εκπομπή το "Κουτί της Πανδώρας", με αφορμή την εκπομπή, με τον Εφραίμ να κοινοποιεί το εξώδικο και στο ΕΣΡ, για να αποτρέψει την προβολή της.

 "Καλημέρα. Σήμερα στις 23:00 στη ΝΕΤ έχουμε εξώδικο ακολουθία. Ψάλει βεβαίως ο Εφραίμ", είχε γράψει τότε ο δημοσιογράφος στο Twitter του, σχολιάζοντας την κίνηση του Εφραίμ.

 Ο Κ. Βαξεβάνης χαρακτήρισε το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου "δαίδαλο από χρηματικές συναλλαγές, πολιτικές διασυνδέσεις και σίγουρα... όχι προσευχές".

News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.