# #

28 Ιαν 2012

Oι αρχηγοί των σφογγοκωλαρίων....




Ο ένας μας απειλεί με μακελειό και ο άλλος μας λέει και μαλάκες!


 Ο πασοκισμός ξεπέρασε πια και τον πιο θρασύ και αλήτικο εαυτό του. Τελικά όχι μόνο δεν διαπραγματεύτηκαν το μνημόνιο, αλλά ούτε καν το διάβασαν!! Τόσο αδίστακτοι..


 Ο διαβόητος Χρυσοχοίδης αφού μας βρίζει και μαλάκες γιατί, όπως λέει, με τέτοιο μνημόνιο αν ήταν άλλος λαός στη θέση μας θα είχε κάνει επανάσταση, ομολογεί τώρα με το ίδιο απύθμενο θράσος ότι έβαλε την υπογραφή του στο μνημόνιο και καταδίκασε τη χώρα και τις επόμενες γενεές, χωρίς να το έχει διαβάσει ο αλήτης γιατί λέει είχε άλλη δουλειά να κάνει για να ..σώσει την χώρα!


 Ένα άλλο το ίδιο ελεεινό και αδίστακτο υποκείμενο, ο Λοβέρδος, αυτός που, όχι μόνο επίσης δεν διαπραγματεύτηκε το μνημόνιο, αλλά κατακρεουργούσε τους συνταξιούχους και μετά έβγαινε στα κανάλια και έκανε τη Μάρθα Βούρτση σφαδάζοντας στο κλάμα, δηλώνει τώρα πως όποιος πειράξει τον Γιωργάκη «θα γίνει μακελειό»!


 Από τη μια δηλαδή προσεταιρίζεται τους σφογγοκωλάριους του ..
μεγάλου αρχηγού του για να γίνει αυτός ο αρχηγός των σφογγοκωλαρίων και από την άλλη απαντά με τη γνωστή πασοκική θρασύτητα στις αποκαλύψεις των οικονομικών εισαγγελέων ότι η κυβέρνηση του πασοκ φούσκωσε σκοπίμως το έλλειμμα του 2009 για να δικαιολογήσει τα βάρβαρα μέτρα του μνημονίου και την παράδοση της χώρας στην Τρόικα!


 Δεν εκπλήσσεται πια κανείς που τα άτομα αυτά μπροστά στην ακόρεστη δίψα τους για να γίνουν αρχηγοί ακόμα και αυτού του πιο ανέντιμου και δοσίλογου πολιτικού σχηματισμού της χώρας, έχουν χάσει κάθε αίσθηση σοβαρότητας και ντροπής.


 Αυτός είναι ο πασοκισμός, ανεξαρτήτως των ονομάτων που τον υπηρέτησαν και τον υπηρετούν και ποτέ δεν πεθαίνει.


 Είναι πάντα εδώ ενωμένος δυνατός! Από τον εκάστοτε αρχηγό του μέχρι και τον τελευταίο χουλιγκάνο οπαδό του.
 Ζει και βασιλεύει χάρις στο άφθονο θράσος, την αλαζονεία, την κακοήθεια, τον απύθμενο αμοραλισμό και την πολιτική αλητεία που έχει αποθηκευμένα στο DNA του, χάρις την σύμπραξη μιας το ίδιο αλήτικης και δοσίλογης μεγαλοδημοσιογραφίας και φυσικά χάρις στην παθητικότητα ενός λαού που ανέχεται και ενίοτε βολεύεται με όλα αυτά..


 Και για του λόγου το ασφαλές αρκεί να αναρωτηθούμε, τί απέμεινε από το σκάνδαλο Κοσκωτά που έφερε τα πάνω κάτω στη χώρα; Απλώς ένα «βρωμικο 89»!!
 Σαν να μην υπήρξε ποτέ αυτό το απίστευτο σκάνδαλο παρά μόνο ένα «βρώμικο 89» με θύμα το ..πασοκ (!)


 Τι έλεγε τότε ο πασοκισμός, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και οι συνακόλουθοι τους;


 Η παραπομπή σε δίκη αυτών που κουβαλούσαν τα χρήματα των φορολογουμένων με «πάμπερς» είναι «ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής» της χώρας!


 Τι λένε τώρα?
 Ακριβώς το ίδιο. Η αποδεδειγμένα μεθοδευμένη παράδοση της χώρας στην Τρόικα είναι ένα απλό ..πολιτικό λαθάκι και μια μελλοντική δίκη των «γιωργάκηδων», που πρωτοστάτησαν στο μεγαλύτερο μεταπολεμικό έγκλημα κατά της χώρας τους και του λαού της, αποτελεί «ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής» και θα γίνει μακελειό!


 Μα για ποιο μακελειό μιλάνε;


 Όσο εμείς, ο σφογγοκωλάριος λαός, δεν ξεσηκωνόμαστε για να κάνουμε το μακελειό που τους αξίζει, όσο τους ανεχόμαστε αυτούς και όσους τους στηρίζουν και δεν τους παίρνουμε με τις πέτρες, το μακελειό θα συνεχίζεται ακατάπαυστο και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα..


 Γιατί και τώρα μακελειό γίνεται. Στο σβέρκο μας φυσικά..


http://sofistis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.