13 Μαρ 2011

Στην ιδεολογική καταδίκη της «Σπίθας» προχώρησε το ΚΚΕ...??? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???





Σε καταδίκη του ιδεολογικού προσανατολισμού του κινήματος «Σπίθα», που αποτελεί δημιούργημα του Μίκη Θεοδωράκη, χωρίς όμως να στρέφεται κατά του συνθέτη, προχώρησε το ΚΚΕ την περασμένη εβδομάδα.
Σε σχόλιο-απάντηση, που φέρει την υπογραφή του Μάκη Μαΐλη, το ΚΚΕ «κατατάσσει» τον νεοπαγή ανεξάρτητο σχηματισμό εκεί που κατά τη γνώμη του ανήκει: στα κόμματα που υποστηρίζουν το σύστημα, την πλουτοκρατία, την τρόικα, την ΕΕ και να καταδείξει ότι «τέτοιες κινήσεις αξιοποιούν αυταπάτες, όπως αυτές για έλλειψη εθνικής ανεξαρτησίας και άρα για τη δήθεν ανάγκη διεξαγωγής εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα».
Όπως αναφέρει  Το Βήμα της Κυριακής, χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Μαΐλης δεν ταυτίζει τη «Σπίθα» με  τον Μίκη Θεοδωράκη -αν και αυτή είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα του τελευταίου.
Κατηγορεί τα ..
αστικά κόμματα και διάφορους  τυχοδιώκτες ότι «χρησιμοποιούν  το σημαντικό και λαοπρόβλητο έργο του, για να πετύχουν τους σκοπούς τους οχυρωμένοι πίσω από τη μεγαλοσύνη που έχει. Στην πραγματικότητα με αυτό τον τρόπο αποσπούν και τον ίδιο τον Μ.Θεοδωράκη από το έργο του, για να πετύχουν τους αντιλαϊκούς σκοπούς τους. Αυτό το  ανοσιούργημα είναι ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης που όφειλε να μην το επιτρέψει» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Newsroom ΔΟΛ


ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΛΕΠΟΥΣ...Δεν εχει μαθει απο τα λαθη του , τεραστια λαθη στο παρελθον, το ΚΚΕ...Συνεχιζει λοιπον βλεποντας οτι απειλειται απο μια , ουσιαστικα κινηση πολιτων,η οποια ομως εχει μεγαλη απηχηση στον Ελληνα πολιτη που δεν βλεπει ελπιδα απο τα κομματα της βουλης και το ΚΚΕ συγκεκριμενα...Αντι να ενωσουν τις δυναμεις τους, φοβουμενοι μην χασουν(?) τα κεκτημενα τους και αρκουμενοι σε ενα 6-7% των ψηφοφορων, καταδικαζουν τον ελληνικο λαο συντηρωντας ουσιαστικα το συστημα που κυβερνα την Ελλαδα ολα αυτα τα χρονια... ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.