13 Μαρ 2011

Κρατικοδίαιτη διαπλοκή εναντίον Σαμαρά(?) με όπλο τον …Καρατζαφέρη!!!


διαβαστε και τα σχολια της αλεπους...σχολιαστε...πειτε την γνωμη σας!!!


Εκτός από την διαπλοκή χρειάζεται και η επιφοίτηση του Εφραίμ
Το είδαμε λοιπόν κι αυτό. Τον Γιώργο Καρατζαφέρη να στηρίζει τον Γιώργο καλύτερα από τον …Πεταλωτή και να τον καλεί να προχωρήσει σε ανασχηματισμό με την συμμετοχή του ιδίου για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τα συμφέροντα της Τρόικας και της εγχώριας διαπλοκής.
“Από την Ευρώπη μπορεί να μην πετύχαμε το μάξιμουμ των επιδιώξεων μας, αλλά πήραμε πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζαν οι πεσιμιστές. Το θέμα είναι τώρα ποιος θα διαχειριστεί τη νέα ευκαιρία που μας δόθηκε. Προφανώς η δομή αυτής της κυβέρνησης που απέτυχε παταγωδώς στο δεκάμηνο του Μνημονίου, δεν αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον της Ελλάδος, που τόσο έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός“, δήλωσε χθες
Η δήλωση Καρατζαφέρη έρχεται μετά το γνωστό γκάλοπ προώθησής του στην κυβέρνηση από την “Καθημερινή” και την προκλητική αρθρογραφία στήριξής του από τον κ. Παπαχελά
Και είναι πλέον προφανέστερο του προφανούς ότι η κρατικοδίαιτη διαπλοκή σπεύδει να στηρίξει τον αποτυχημένο διαχειριστή των συμφερόντων της Γ. Παπανδρέου με μια συμμαχία των προθύμων με Καρατζαφέρη και Μπακογιάννη. Τους μόνους διαθέσιμους, δηλαδή, επειδή όλοι οι άλλοι φεύγουν μακριά...(ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ??? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ...
ΣΑΜΑΡΑ??? ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ...η ειναι πολυ το χρημα για τον επομενο (ΝΔ) και τους παρατρεχαμενους)
Είναι επίσης προφανές γιατί το κάνουν αυτό οι τράπεζες, οι εκδότες και οι μεγαλοεργολάβοι που πλουτίσαν τόσα χρόνια τώρα με το ΠΑΣΟΚ και την πρόθυμη να τους συμπαρασταθεί Νέα Δημοκρατία. Επειδή η νέα ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά αρνείται να υποκύψει(?)(Εδω γελαμε). Αρνείται να συναινέσει στην χρεοκοπία της χώρας και να διασώσει το πολιτικό σύστημα που παραπαίει μόνο και μόνο για να διασφαλίσουν την κυριαρχία τους εκείνοι που νέμονται τόσα χρόνια τον πλούτο της χώρας και τον ιδρώτα του λαού της.(Δηλαδη η ΝΔουλα τι εκανε τοσα χρονια? Δεν κυβερνουσε?Ο δε Σαμαρας δε δηλωσε ποτε οτι δε θα ακολουθησει το Μνημονιο...Μηπως κανω λαθος???)
Μόνο ένας αφελής πολιτικά δεν μπορεί να αντιληφθεί τους λόγους για τους οποίους ο “ασταθής” Καρατζαφέρης και η αποτυχημένη Μπακογιάννη έγιναν ξαφνικά το μήλον της έριδος και της αγάπης των διαπλεκομένων. Οι οποίοι αφουγκράστηκαν υποτίθεται την αγωνία του λαού και την αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος που οι ίδιοι χρηματοδότησαν και προωθούν τώρα κυβερνήσεις συνεργασίας δυο και περισσότερων κομμάτων. Ο Σαμαράς είναι ο στόχος τους(Ο λαος ειναι ο στοχος τους, η φτωχεια και το ξεπουλημα της χωρας...) και η ΝΔ. Το Σαμαρά θέλουν να συγκυβερνήσει και για να περάσουν όσο μπορούν πιο ανώδυνα τα μέτρα, να ελαχιστοποιήσουν τις αντιδράσεις και για να τον “τελειώσουν” πολιτικά.
Και επειδή έχουμε ξαναπεί οτι όποιος δεν παίρνει θέση σε αυτήν την πουτάνα την ζωή θα καεί στο μεγαλύτερο καζάνι της κόλασης θα πούμε και κάτι άλλο: Μόνο σε δούρειους ίππους μέσα στη ΝΔ μπορούν να ελπίζουν για τα σχέδιά τους. Μόνο σε όσους παριστάνουν τον φίλο στον Σαμαρά αλλά στην πραγματικότητα προωθούν άλλων ατζέντες μπορούν να βασίζονται.
Επαγρύπνηση λοιπόν. Να στηρίξουμε τον Σαμαρά και σε αυτή την δύσκολη μάχη. Το κίνημα που τον ανέδειξε αρχηγό σε πείσμα όλων είναι εδώ.(?????)
Αδέξιος Δεξιός
πηγη
Με κοκκινο χρωμα ειναι τα σχολια της αλεπους του Ολυμπου...Προβατιλα μυριζει η συμφεροντα??? Ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι ο ελληνικος λαος  για να ψηφισει Σαμαρα???
Τι διαφορα εχει απο το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ, την Ντορα, τον Κουβελη??? Πεστε ενα σοβαρο λογο για να τους ψηφισει ελληνας εργαζομενος...ανεργος...εμπορος...απο την μεσαια ταξη και κατω??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.