18 Ιουν 2014

AYTEΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ''ΦΡΑΖΟΥΝ'' ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ...


Αν θέλετε να προστατεύσετε την καρδιά σας και να μειώσετε σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού θα πρέπει να προσέχετε λίγο περισσότερο...τι τρώτε.

Δείτε ποιες είναι οι τροφές με τα πιο επικίνδυνα συστατικά για τις αρτηρίες σας...

1. Κρέας και αυγά
1clog

Το κόκκινο κρέας και ο κρόκος του αυγού περιέχουν σημαντικές ποσότητες κορεσμένων λιπαρών, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τα επίπεδα της «κακής» χοληστερόλης (LDL).

2. Γαλακτοκομικά

3clog
Το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι με πολλά λιπαρά συμβάλλουν στη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες.

3. Έτοιμα σνακ και αρτοποιήματα

5clog
Τα μερικώς υδρογονωμένα έλαια (λιπαρά τρανς) που υπάρχουν σε μερικά από αυτά τα προϊόντα έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών.

Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.